EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Külföld

Migránsokkal taníttatná a diákokat a baloldali vezetés

Megdöbbentő döntésre határozta el magát a bécsi baloldali városvezetés, úgy döntött migránsok tanítsák az osztrák diákokat, a menekültek integrációjának segítése érdekében. A balliberálisok döntéshozásukban nem vették figyelemben sem a szülők sem az ott élők véleményét.

A Ripost számolt be arról, hogy a városvezetés elsősorban 23 migránst emelne fel, akik főképp Szíriából, Irakból vagy Iránból érkeztek. A feltétel csupán annyi, hogy az adott országok valamelyikéből származzanak érvényes menekültstátusszal  és tanári diplomával rendelkezzenek, valamint legalább középfokon beszéljék a német nyelvet.


Tervük ezzel nem más, minthogy az amúgy siralmas statisztikával rendelkező integrációs programjukat feljavítsák. Az ötletgazdák azt szeretnék, hogy mielőbb akár már szeptembertől munkába állhassanak a migráns tanárok. Ezek után pedig határ a csillagos ég. Az, hogy mégis hogy viszonyulnak ehhez az osztrák állampolgárok, számukra már nem lényeges.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Úttalan utakon

  A nap képe: Úttalan utakon

  A lengyel Jack Skopinski által tervezett elektromos “off-road” kerekesszék lehetővé teszi a fogyatékkal élők számára, hogy az egyeletlenebb, murvás útszakaszokat, dombokat is simán leküzdje.

 • Szakítani akart, megrendezte saját halálát

  Szakítani akart, megrendezte saját halálát

  Egy kínai nő igen morbid módon próbálta párja tudomására hozni, hogy szakít vele. Ahelyett, hogy kerek perec közölte volna, hogy vége kapcsolatuknak, inkább megrendezte saját halálát.

 • Török terrorista gyilkolt Utrechtben

  Török terrorista gyilkolt Utrechtben

  Lövöldözés történt hétfő délelőtt a hollandiai Utrecht városában egy villamoson, amely következtében három ember életét vesztette, többen pedig megsebesültek.