EUR: 321,17 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

Migránsoktól rettegnek a bécsiek

Teljesen kiakadt a hazai ellenzéki sajtó, miután Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter Bécsben járt, amiről egy videót készített. Ebben azt állította: az osztrák fővárosban megnőtt a bűnözés a migránsok miatt. A balliberális média egymást túllicitálva próbálta megcáfolni Lázárt, a valóság azonban arcon rúgta őket: Bécsben aznap négy embert is megkéselt egy 23 éves afgán migráns. 

Hatalmas port kavart Lázár János szerdai videója, ebben a Miniszterelnökséget vezető miniszter arról beszélt, hogy Bécs egyes kerületeiben már többségében muszlim bevándorlók élnek.

– Az a kevés bécsi, aki még itt lakik, elmondta, hogy sokkal nagyobb a bűnözés, és sokkal nagyobb félelemben élnek – mondta a miniszter.

Több sem kellett a hazai ellenzéki médiának, egymást túllicitálva próbálták meghazudtolni Lázárt, a Facebook pedig hosszú órákra törölte is a kormánypárti politikus videóját. A kórusba aztán beszállt Simicska Lajos csicskapártjának elnöke, Vona Gábor is.

Érdemes volt megnézni az Index tegnapi címlapját, ahol négy cikkben próbálták megcáfolni Lázár meglátásait Bécsről, aki szerint az egykori monarchiabeli főváros mára már egyenlő a bűnözéssel, a napi szintű erőszakkal. Az utcán több a migránsbeszéd, mint a német szó.

 

 

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek