2019. január 18., péntek
Piroska

Külföld

Migránsuralom! Itt már az utcára sem mehetnek ki a nők – Videó!

Kifejezetten nem kívánatosak Párizs egyik elővárosának utcáin a nők, miután a migránsok szinte már teljesen átvették a hatalmat a kerületben.

Nem lehet nőknek belépni a kávézókba, boltokba, és egyáltalán kimenni az utcára a nap bizonyos időszakaiban Párizs Sevran nevezetű külvárosában. Egy videóban az Anyák Brigádja nevezetű civil szervezet aktivistája beszél arról, hogy Párizs ezen részén gyakorlatilag a muszlimok vették át az irányítást.


A Sevran negyedről 2013-ban még az Economist azt írta, hogy az ott élők 36 százaléka a szegénységi küszöb alatt él. A negyed lakosságának fele nem Franciaországban született, a többség Marokkóból és Algériából érkezett, de egyre nagyobb arányban vannak a szubszaharai országokból érkezők – írja az Origo.

Mint arról már korábban beszámoltunk, Franciaország Trappes városában, a „francia Molenbeek”-ben nagyon erős a migránsok és a muszlimok jelenléte. Friss információk szerint a szocialista városvezetés muszlim szervezeteket finanszíroz és biztosítja, hogy a Korán tanait 3 éves kortól 12 éves korig tanulni lehessen – írta meg a fdesouche.com.


Egy párizsi agglomerációról van szó, amelyben sok olyan migráns él, amelyek a szélsőséges muzulmán tanokat hirdetik.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek