EUR: 323,34 Ft
CHF: 285,76 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Nagykanizsa

Minden, ami süti

Sós és édes, színes, hagyományos vagy modern. Szinte megszámlálhatatlan fajta süteményt, tésztát neveztek a Palini Sport és Kulturális Egyesület immáron ötödik fesztiváljára, amelyre színültig megtelt a városrész általános iskolája.

Kóstolni nemhogy szabad, hanem kötelező volt, a zsűri tagjai ezt hivatástudatból tették, s végül kategóriánként a Bajcsai Nyugdíjasklubot, Lászlóné Fehér Zsuzsannát, Bakonyi Bernadettet, Dani Tímeát és Horváth Jázmint hirdették ki győztesként. Az ízek orgiáját lélektápláló kultúrprogram koronázta meg.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.