2018. november 14., szerda
Aliz

Egyéb Nagykanizsa

Minden, ami süti

Sós és édes, színes, hagyományos vagy modern. Szinte megszámlálhatatlan fajta süteményt, tésztát neveztek a Palini Sport és Kulturális Egyesület immáron ötödik fesztiváljára, amelyre színültig megtelt a városrész általános iskolája.

Kóstolni nemhogy szabad, hanem kötelező volt, a zsűri tagjai ezt hivatástudatból tették, s végül kategóriánként a Bajcsai Nyugdíjasklubot, Lászlóné Fehér Zsuzsannát, Bakonyi Bernadettet, Dani Tímeát és Horváth Jázmint hirdették ki győztesként. Az ízek orgiáját lélektápláló kultúrprogram koronázta meg.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

  • Ennyivel bővült a tiltott dizájnerdrogok listája

    Ennyivel bővült a tiltott dizájnerdrogok listája

    A kormány továbbra is kiemelt figyelmet fordít a dizájnerdrogok elleni küzdelemre. Egy most megjelent rendelet a meglévő 74 mellett 11 új anyaggal bővítette a tiltott pszichoaktív szerek listáját – mondta el az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az MTI-nek.

  • Két bolgár graffitizett a hirosimai Békeparkban

    Két bolgár graffitizett a hirosimai Békeparkban

    Két bolgár graffitikkel rondított el padokat és más tárgyakat a Japán elleni 1945-ös amerikai atomtámadás emlékének szentelt hirosimai Békeparkban – számolt be kedden a helyi rendőrség, amely az ügyet az ügyészségnek továbbította.