EUR: 326,05 Ft
CHF: 280,82 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Nagykanizsa

Minden, ami süti

Sós és édes, színes, hagyományos vagy modern. Szinte megszámlálhatatlan fajta süteményt, tésztát neveztek a Palini Sport és Kulturális Egyesület immáron ötödik fesztiváljára, amelyre színültig megtelt a városrész általános iskolája.

Kóstolni nemhogy szabad, hanem kötelező volt, a zsűri tagjai ezt hivatástudatból tették, s végül kategóriánként a Bajcsai Nyugdíjasklubot, Lászlóné Fehér Zsuzsannát, Bakonyi Bernadettet, Dani Tímeát és Horváth Jázmint hirdették ki győztesként. Az ízek orgiáját lélektápláló kultúrprogram koronázta meg.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Kocsis: Már a nyár végén jöhet a “Soros-adó”

  Kocsis: Már a nyár végén jöhet a “Soros-adó”

  Már a nyár végén hatályba léphetnek a bevándorlási különadót, az úgynevezett “Soros-adót” tartalmazó rendelkezések – nyilatkozta Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője hétfőn az MTI-nek.

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.