2018. augusztus 17., péntek
Jácint

Belföld

Minden negyedik néző az M4 Sportot választotta

Elindult a Forma-1 és továbbra is népszerű Magyarország legnézettebb televíziós gasztronómiai műsora.

25,8%-os közönségaránnyal nyitott az idei Forma-1 szezon az M4 Sporton. A vasárnap reggel 7 órakor kezdődő Ausztrál Nagydíj futamát 350 ezren követték a nemzeti sportcsatorna képernyői előtt.

A Gasztroangyalt 397 ezren látták a Duna Televízió műsorán szombaton 17 órától, amely 13,3%-os közönségaránynak felelt meg. A Szerencseszombat sorsolási showműsort pedig 338 ezren követték figyelemmel szombaton 18.42-től a nemzeti főadón.

Kapcsolódó Cikkek

 • 71 nap alatt a Föld körül

  71 nap alatt a Föld körül

  A dunaújvárosi Jószolgálati Otthon Közalapítványt és a budapesti Westie Rescue Hungaryt szerették volna nemzetközi szinten népszerűsíteni azok a motorosok, akik a tervezett 100 helyett csupán 71 nap alatt körbemotorozták a Földet.

 • Petike apját okolja az anya

  Petike apját okolja az anya

  Sosem bocsátom meg a férjemnek, hogy öngyújtót adott a fiam kezébe, majd hagyta meghalni a tűzben Petikét. Azt kívánom neki, hogy élete végéig börtönben üljön – nyilatkozta a Lokálnak Csebján Gizella, akinek ötéves gyermeke hétfőn égett halálra kosdi otthonuk fészerében.

 • Kipakolhat az ügyészség a kémügy részleteiről

  Kipakolhat az ügyészség a kémügy részleteiről

  Megkezdődött az MSZP kormányok titkosszálgalati vezetői, Galambos Lajos, Laborc Sándor és Szilvásy György ellen lefolytatott büntetőügy titkos iratainak felülvizsgálata – értesült a Magyar Idők.