2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb XVIII.kerület

Mindent a kerületi kézilabdázásról

A Tomory Lajos Múzeum és a PLER-Budapest férfi kézilabdaklub közös kiállítását lehet megtekinteni a Kossuth téri Pavilon Galériában május 11-ig. 

A kerületi kézilabda krónikája című kiállítást Lévai István Zoltán alpolgármester és Kovács Milán, a PLER Kézilabdasport Kft. ügyvezető igazgatója nyitotta meg március 10-én.

Perger Zsolt egykor kapusként, jelenleg vezetőedzőként segíti a lőrincieket

Kránitz Zoltán kapus ezer szállal kötődik már a PLER-hez


Az Üllői és Thököly út sarkán látható ingyenes tárlaton a pestszentlőrinci kézilabdasport történetének és a kerület klubjának elmúlt bő harminc évének terméséből látható válogatás. Számtalan kupa, érem, relikvia, oklevél, fotó, mez látható. A jelenleg másodosztályban szereplő együttes jelenlegi játékoskerete is megtekintette már a kiállítást, sőt, egyedi vendégkönyvet is készítettek a mezük segítségével.

Lévai István Zoltán alpolgármester nyitotta meg a kiállítást (fotók: PLER-Budapest)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.