2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb XIX.kerület

Mindig van mit tanulni

Már a tizedik félévét kezdte a szeniorakadémia Kispesten a múlt kedden. A Zsigmond Király Egyetem és az önkormányzat közös programjában a helyi nyugdíjasok ingyen vehetnek részt az előadásokon.

A tavaszi félév is különleges témákat tartogat, szó lesz a vitaminokról, a közösségi médiáról, az időskori szépségápolásról és a záró előadáson Róma templomairól. A nyitó órán Jászberényi József beszélt az időskori elmagányosodásról és az ennek következtében kialakuló függőségekről.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.