EUR: 318,54 Ft
CHF: 284,00 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Hódmezővásárhely

Modern mosdók és öltöző a Malom utcai oviban

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., az egykori Alföldi Porcelángyár utódja 2015-ben ünnepelte alapításának 50. évfordulóját. Jubileumuk egyik kiemelt programja a hódmezővásárhelyi Malom Utcai Óvoda mosdóinak felújítása volt.

A munkálatok tovább folytatódtak, és felújították az öltözőt is, amelyet Hideg Gábor, a Villeroy & Boch Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója március 1-jén ünnepélyesen adott át.


Hideg Gábor, a Villeroy & Boch Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója

– Egy város és az ott működő cégek számára is fontos, hogy együttműködjenek. Ha egy vállalat megteheti, segítenie kell az intézményeket. A Malom Utcai Óvodában megvalósult programot szeretnénk tovább folytatni, évente egy-egy óvodánál, iskolánál hasonló jellegű felújítást elvégezni, a város döntésétől függően. Az öltözők felújítása tavaly nyáron kezdődött, legyártottuk a szekrényeket, a festés-mázolásra a nyári szünetben került sor. A gyönyörű dekoráció már az óvoda műve – mondta Hideg Gábor.

A felújított mosdók a Malom utcai óvodában.

A mosdók felújítása 2015 novemberében a kisebb mosdó felújításával kezdődött, amelyet még a karácsonyi ünnepek előtt átadtak használatra az óvoda egyik csoportjának. A nagyobb mosdó felújítására a nyári szünetben, 2016 júliusában került sor.

Az öltözők is megszépültek.

A közel négy hétig tartó munkálatok során az óvoda két csoport által is használt mosdója a mai kör követelményeinek megfelelő, víztakarékos és a takarítást megkönnyítő termékekkel újult meg. Így a szünetről visszatérő csoportokat egy megújult, vidám és színes mosdó fogadta. A felújítás részben a felajánlásokból, részben a Villeroy & Boch Magyarország Kft. több száz ezer forintos hozzájárulásából valósult meg.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.