2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Hódmezővásárhely

Modern mosdók és öltöző a Malom utcai oviban

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., az egykori Alföldi Porcelángyár utódja 2015-ben ünnepelte alapításának 50. évfordulóját. Jubileumuk egyik kiemelt programja a hódmezővásárhelyi Malom Utcai Óvoda mosdóinak felújítása volt.

A munkálatok tovább folytatódtak, és felújították az öltözőt is, amelyet Hideg Gábor, a Villeroy & Boch Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója március 1-jén ünnepélyesen adott át.


Hideg Gábor, a Villeroy & Boch Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója

– Egy város és az ott működő cégek számára is fontos, hogy együttműködjenek. Ha egy vállalat megteheti, segítenie kell az intézményeket. A Malom Utcai Óvodában megvalósult programot szeretnénk tovább folytatni, évente egy-egy óvodánál, iskolánál hasonló jellegű felújítást elvégezni, a város döntésétől függően. Az öltözők felújítása tavaly nyáron kezdődött, legyártottuk a szekrényeket, a festés-mázolásra a nyári szünetben került sor. A gyönyörű dekoráció már az óvoda műve – mondta Hideg Gábor.

A felújított mosdók a Malom utcai óvodában.

A mosdók felújítása 2015 novemberében a kisebb mosdó felújításával kezdődött, amelyet még a karácsonyi ünnepek előtt átadtak használatra az óvoda egyik csoportjának. A nagyobb mosdó felújítására a nyári szünetben, 2016 júliusában került sor.

Az öltözők is megszépültek.

A közel négy hétig tartó munkálatok során az óvoda két csoport által is használt mosdója a mai kör követelményeinek megfelelő, víztakarékos és a takarítást megkönnyítő termékekkel újult meg. Így a szünetről visszatérő csoportokat egy megújult, vidám és színes mosdó fogadta. A felújítás részben a felajánlásokból, részben a Villeroy & Boch Magyarország Kft. több száz ezer forintos hozzájárulásából valósult meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.