2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Egyéb Hódmezővásárhely

Modern mosdók és öltöző a Malom utcai oviban

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., az egykori Alföldi Porcelángyár utódja 2015-ben ünnepelte alapításának 50. évfordulóját. Jubileumuk egyik kiemelt programja a hódmezővásárhelyi Malom Utcai Óvoda mosdóinak felújítása volt.

A munkálatok tovább folytatódtak, és felújították az öltözőt is, amelyet Hideg Gábor, a Villeroy & Boch Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója március 1-jén ünnepélyesen adott át.


Hideg Gábor, a Villeroy & Boch Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója

– Egy város és az ott működő cégek számára is fontos, hogy együttműködjenek. Ha egy vállalat megteheti, segítenie kell az intézményeket. A Malom Utcai Óvodában megvalósult programot szeretnénk tovább folytatni, évente egy-egy óvodánál, iskolánál hasonló jellegű felújítást elvégezni, a város döntésétől függően. Az öltözők felújítása tavaly nyáron kezdődött, legyártottuk a szekrényeket, a festés-mázolásra a nyári szünetben került sor. A gyönyörű dekoráció már az óvoda műve – mondta Hideg Gábor.

A felújított mosdók a Malom utcai óvodában.

A mosdók felújítása 2015 novemberében a kisebb mosdó felújításával kezdődött, amelyet még a karácsonyi ünnepek előtt átadtak használatra az óvoda egyik csoportjának. A nagyobb mosdó felújítására a nyári szünetben, 2016 júliusában került sor.

Az öltözők is megszépültek.

A közel négy hétig tartó munkálatok során az óvoda két csoport által is használt mosdója a mai kör követelményeinek megfelelő, víztakarékos és a takarítást megkönnyítő termékekkel újult meg. Így a szünetről visszatérő csoportokat egy megújult, vidám és színes mosdó fogadta. A felújítás részben a felajánlásokból, részben a Villeroy & Boch Magyarország Kft. több száz ezer forintos hozzájárulásából valósult meg.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ejtőernyős-világbajnokság

    Ejtőernyős-világbajnokság

    Elkezdődött a 42. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság Szolnokon, a szandaszőlősi sportrepülőtéren. A város az 1974-es civil ejtőernyős-világbajnokságot követően ad újra otthont ilyen jellegű versenynek.

  • Elektromos töltőállomások

    Elektromos töltőállomások

    Az Új Főnix Terv közlekedésfejlesztési program keretein belül Debrecenben 10 db új elektromos töltőállomás és parkolóhely létesül. A debreceni önkormányzat a Nemzetgazdasági Minisztérium „Jedlik Ányos Terv – Elektromos töltőállomás alprogram helyi önkormányzatok részére” tárgyú pályázatra jelentkezett.