2019. március 18., hétfő
Sándor, Ede

Egyéb Nyíregyháza

Mónus József íjára licitálhatunk

Mónus József többszörös világbajnok, világrekorder hagyományőrző távlövő íjász az idei nyíregyházi Városbálon árverésre ajánlotta fel egyik íját a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházakért Közhasznú Alapítvány támogatására. Március 20-ig tart a licitálás!

A világhírű íjász 2017-ben több mint 400 versenyzőt legyőzve nyerte meg a Hódítók Kupáját Törökországban. Igazi ereklyéhez juthat hozzá, aki részt vesz az árverésen, hiszen a felajánlott íjat a lövés irányának begyakorlására, úgynevezett belövőíjként használta a „Fehér Farkas” világra szóló diadala alkalmával.


A világhírű íjász 2017-ben több mint 400 versenyzőt legyőzve nyerte meg a Hódítók Kupáját

Az alapítvány az árverésből befolyó összeget, „Az öregedés méltóságáért” elnevezésű programja keretében ápolási eszközök beszerzésére, az idős betegek komfortérzetének javításra fordítja. Az árverés jelenleg 115 ezer forintnál tart, a liciteket a [email protected] e-mail-címre várják. Az árverés állásáról természeten folyamatosan tájékoztatják az ajánlattevőket. A nyertes ajánlattevőnek Mónus József személyesen adja majd át az ereklyét.

Kapcsolódó Cikkek

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.