EUR: 322,31 Ft
CHF: 283,03 Ft
2018. augusztus 18., szombat
Ilona

Egyéb Nyíregyháza

Mónus József íjára licitálhatunk

Mónus József többszörös világbajnok, világrekorder hagyományőrző távlövő íjász az idei nyíregyházi Városbálon árverésre ajánlotta fel egyik íját a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházakért Közhasznú Alapítvány támogatására. Március 20-ig tart a licitálás!

A világhírű íjász 2017-ben több mint 400 versenyzőt legyőzve nyerte meg a Hódítók Kupáját Törökországban. Igazi ereklyéhez juthat hozzá, aki részt vesz az árverésen, hiszen a felajánlott íjat a lövés irányának begyakorlására, úgynevezett belövőíjként használta a „Fehér Farkas” világra szóló diadala alkalmával.


A világhírű íjász 2017-ben több mint 400 versenyzőt legyőzve nyerte meg a Hódítók Kupáját

Az alapítvány az árverésből befolyó összeget, „Az öregedés méltóságáért” elnevezésű programja keretében ápolási eszközök beszerzésére, az idős betegek komfortérzetének javításra fordítja. Az árverés jelenleg 115 ezer forintnál tart, a liciteket a kommunikacio@szszbmk.hu e-mail-címre várják. Az árverés állásáról természeten folyamatosan tájékoztatják az ajánlattevőket. A nyertes ajánlattevőnek Mónus József személyesen adja majd át az ereklyét.

Kapcsolódó Cikkek