EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Belföld

Muszlimmá lett hatvannégy vármegyés dicsérte a német nemzetiszocialisták programját

A saját bevallása szerint egykor skinhead volt, de mára az iszlám “békés követőjévé vált”. Ő Dér Zsolt, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) tagja. Ha mindez együtt nem lenne elég meglepő, Dér elárulta azt is, hogy mit gondol a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt (NSDAP) programjáról – írta a Figyelő.

Dér Zsolt még egy decemberi Facebook-bejegyzés alá kommentelte a következőket: “Javoh! Bár nagyon messze állok az NSDAP-tól, de az egyetlen támogatható baloldali programnak az övéket tartom”. Mivel Dér “nagyon messze áll” a 30-es, 40-es évek német nácipártjától, ezért az is csak a véletlen műve lehet, hogy “Javoh” felkiáltással kezdi mondandóját – fűzi hozzá a lap.


Fontos információ, hogy a párt alelnöke Toroczkai László a HVIM-nek is a tagja.

A Figyelő ismerteti, hogy a fényképen Dér fölött a Veszprém megyei közgyűlés jobbikos képviselője, Orbán Imre is feltűnik.

Forrás: Figyelő

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Kesztyűs koboldok

    A nap képe: Kesztyűs koboldok

    Aranykezű tamarin ikrek (Saguinus midas) születtek a Nyíregyházi Állatparkban. A furcsa kinézetű állatok leginkább kesztyűt viselő, mesebeli koboldokra hasonlítanak, hiszen bundájuk az aranybarna kézfejüket kivéve sötét színű, arcuk szőrtelen és kissé elálló fülük van.

  • „Orbán Viktor Európa vezetőjévé kezd válni”

    „Orbán Viktor Európa vezetőjévé kezd válni”

    Orbán Viktor vezeti azt a rangsort, melyben egy amerikai történész európai politikusokat méltat. Mint fogalmaz, a magyar kormányfő szókimondó stílusával Európa szerte elfogadott konszenzusokat bont le, így véleménye szerint fokozatosan a kontinens vezetőjévé válhat.