EUR: 321,15 Ft
CHF: 284,72 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XXI.kerület

Muzsikával ünnepeltek

A Csepeli Szimfonikus Zenekar adott ünnepi hangversenyt a magyar zászló és címer napján a Királyerdei Művelődési Házban.

Az Országgyűlés 2014-ben fogadta el Németh Szilárd, Csepel országgyűlési képviselője javaslatát, hogy március 16-át nyilvánítsák a magyar zászló és címer napjává. A megemlékezésen részt vett Wittner Mária 1956-os hős, Csepel díszpolgára, Németh Szilárd, Borbély Lénárd polgármester, valamint a testvérvárosból, Nagyszalontáról érkezett vendégek. A Csepeli Szimfonikus Zenekart Péntek János karnagy vezényelte.

A Csepeli Szimfonikus Zenekar klasszikus darabokat adott elő
( Fotó: Sáfár Tibor)

A helyi zenekar játszott az ünnepen
( Fotó: Sáfár Tibor)

Wittner Mária is részt vett és felszólalt a magyar zászló és címer napján
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.