EUR: 315,92 Ft
CHF: 280,94 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

– Jól tartom magam hetvenkét évesen, a körülményekhez képest kitűnő egészségnek örvendek. Persze nem akarok nagyképű lenni, én is érzem az évek múlását, s nyilván más már a teherbírásom, mint harminc-negyven évvel ezelőtt, de nem bánom. Nem is vágyódom vissza azokba az időkbe, amikor még nem lehetett színes televíziót venni, vagy tíz évig kellett várni egy Trabantra. Sokan mondják, hogy bezzeg régen minden jobb volt. A fenéket volt jobb, most a legjobb minden, még ha nem is vagyok már a régi. Öt-hat évvel ezelőtt a térdfájásom miatt az orvos kényszerpihenőre küldött, ám nem tartottam be az utasítását, úgy vélem, hogy a testemnek kell tudomásul vennie: még sok dolgom van az életben – kezdte lapunknak Feró, aki most sem pihen, hisz gőzerővel készül az április 7-ei Papp László Sportarénás koncertre.


– A rock and roll-lal nem lehet csak úgy felhagyni, a profik mindig életük végéig csinálják. Az lenne a legjobb, ha a színpadról egyenesen a sírba esnék. Nem foglalkoztat a halál, nem is félek tőle. Eszem ágában sincs viszont nyugdíjba menni, otthon ülni és rózsát termeszteni. Termesszen a kertész, az az ő dolga, nekem szórakoztatnom kell – magyarázta a Beatrice frontembere, aki bevallása szerint még szexuálisan is nagyon aktív életet él.

– Úgy érzem, jól megy a szex, még mindig jó vagyok az ágyban. Egy férfi mondjuk hajlamos nagyképű lenni ilyen téren, miközben a teljesítménye valójában a nullához közelít, de szerintem velem a feleségem is elégedett ­– legalábbis nagyon bízom benne – tette hozzá nevetve Feró.


A rockereket gyakran illetik a vad külső, lágy belső jelzőkkel, s Feró szerint ez valamelyest rá is igaz.

– Persze én is imádom elhitetni az emberekkel, hogy kemény fából faragtak, de a lelkem mélyén érzelgős, romantikus pasi vagyok. A barátaim szerint egy különleges állatfajhoz tartozom, de nem a vadállatok közé – magyarázta a zenész, akit most az unokája tölt fel leginkább.

– A hétvégéket gyakran töltöm a kis unokámmal, ő a szemem fénye. Minden alkalommal elájulok, hogy tizennégy hónaposan már milyen kis okos és értelmes, olyan, mint a nagyapja – viccelődött Feró, aki nagyon várja már a következő unoka érkezését. – Mondtam már a nagy fiamnak, Botondnak, hogy kellene nekem egy második unoka is, mire azt felelte, hogy teljes gőzzel rajta vannak, úgyhogy reméljük a legjobbakat – zárta le a beszélgetést a rocker.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.

  • Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

    Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

    Úgy tűnik, még az ingatlanpiacra is hatással van a Michael Jacksonról szóló dokumentumfilm, a Neverland elhagyása, ugyanis az egykori popsztár birtoka ma már senkinek sem kell.