EUR: 318,00 Ft
CHF: 280,65 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Ózd

Negyedjére is Spartan Kupa

A küzdősportok iránt érdeklődők számára rendezik meg idén is a Spartan Kupát. Az ózdi Marosi István Városi Sportcsarnokban március 17-én 18 órától bonyolítják le a mérkőzéseket.

A fő szervező Soós Lajos, az Ózdi Pit Bull Team vezetője elmondta, tíz mérkőzést láthat majd a közönség, de bemutatót tartanak a Hangonyi GYM erőemelői is. Saját versenyzői közül megemlítette a válogatott Berki Renátót, aki egy válogatott szintű magyar versenyzővel csap majd össze, a főmérkőzést pedig Polónyi Balázs azzal a Koczfán Jánossal vívja, aki K1 kategóriában komoly nemzetközi sikereket ért el. A felkészülés közben történt változás is a programban, hiszen a búcsúmérkőzésére készülő Besztercei Móric súlyos térdsérülést szenvedett és így le kellett mondania a kupán való szereplést.


Fotó: Lokál
A tíz mérkőzés sok izgalmat tartogat

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.