2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Nyíregyháza

Négyszázmilliós fejlesztés az egészségügyben

A Terület- és Területfejlesztési Operatív Program keretében újabb pályázatot nyert Nyíregyháza önkormányzata, amely az egészségügyi alapellátás fejlesztésére fordítható. Ez már a második ütem lesz, a 400 millió forintos projekt ingatlanok komplex fejlesztését és az eszközbeszerzést is tartalmazza.

– Jelenleg több mint 400 millió forint fejlesztés van a tervezőasztalon. Szeretnénk a Fenyő utcai rendelőt felújítani – itt védőnői szolgálat is helyet kapna –, a Bokréta utcán egy egészségcentrumot létesíteni hajléktalan személyek számára, az önkormányzat tulajdonában lévő „éjjeli menedékhely” épülete mellett – amely a hajléktalanok háziorvosi ellátását napi 24 órában biztosító szolgáltatásnak ad helyet –, a Csillag utcán pedig felújítani a romos saroképületet. Itt az alapellátáshoz kapcsolódó funkciók kapnának helyet, hét orvosi rendelővel – tájékoztatott Jászai Menyhért, Nyíregyháza alpolgármestere.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.