2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Nekiesett apjának Pamela Anderson fia

Egyre dagad a botrány. Pamela Anderson és Tommy Lee közös gyereke, Brandon nemrég brutálisan megtámadta apját. A 21 éves fiú azt mondja, ő csak védekezett, a részeges Lee támadt először.

Pamela Anderson balhés exférje, az egykori Mötley Crüe 54 éves dobosa, Tommy Lee azt állítja, hogy épp lefekvéshez készülődtek 30 éves menyasszonyával, amikor fia, Brandon rájuk tört és úgy megütötte, hogy elájult. Brittany Furlan nagyon megijedt, azt hitte, hogy párja meghalt az ütéstől. Később Tommy Lee egy fotót is kitett a közösségi oldalára, megmutatta feldagadt, véres száját. Később törölték a posztot.
„Megszakadt a szívem. Megadsz mindent a gyerekeidnek, amire szükségük lehet, de még akkor is ellened fordulnak” – írta Lee, aki szerint fia elrohant a rendőrök kiérkezése előtt és szerinte fegyver is volt nála. A rendőrök jegyzőkönyvet vettek fel, amely szerint Brandon azt mondta, hogy az apja támadt rá, ő csak védekezett.


A vita hátterében az állhat, hogy a Baywatch sztárja nemrég interjút adott arról, hogy egykori férje, Tommy Lee milyen brutálisan verte, amikor ivott. Lee úgy kommentálta, hogy Pamela régi dolgokat hoz fel, mert újak nem történnek vele. Brandonnak nem tetszett, hogy apja nyilvános posztban támadta az édesanyját, ezen vitatkozhattak össze. Pamela Anderson és exférje kapcsolata sosem volt zökkenőmentes, mindennaposak voltak a balhék, a szőke kebelcsoda a hepatitis C-t is Leetől kapta el, amikor közös tetoválótűt használtak.

Fiatal barátnője azt hitte, Tommy Lee meghalt az ütéstől

Pamela Anderson és Brandon /Fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.