2018. november 18., vasárnap
Jenő

Sport

Német edző akarja Katinkát

Német edzővel dolgozhat tovább Hosszú Katinka. Legalábbis ez derült ki a DigiSport hétfő reggeli műsorában nyilatkozó, korábban Dél-Afrikában élő és dolgozó úszószakember, Tőrös Károly szavaiból. Szerinte a német Dirk Lange szívesen irányítaná a háromszoros olimpiai bajnok magyar úszónő edzéseit.

A jelenleg Ausztriában tevékenykedő tréner 2005 és 2008 között a dél-afrikai válogatott szövetségi kapitánya volt, illetve a 2012-ben Londonban 100 mellen olimpiai bajnoki címet szerzett Cameron van der Burghgel is dolgozott. Lange – akiről úgy tartják, nagyon kemény, és hasonló kvalitásokkal rendelkezik, mint Katinka edző férje, Shane Tusup – arra kérte Tőröst, hogy közvetítsen a kapcsolatfelvételnél.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.