EUR: 314,48 Ft
CHF: 278,30 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Németh: Soros emberei ülnek a nemzetbiztonsági bizottságban

Budapest, 2018. március 29. – Az ellenzék kampányüléssé silányítja a parlament nemzetbiztonsági bizottságának üléseit – mondta a testület fideszes alelnöke csütörtökön Budapesten.

Németh Szilárd kijelentette, az ellenzék olyan témákat vet fel, amelyek “nyilvánvaló hazugságok, blöffök, sajtóban megjelent álhírek”, és nem a nemzetbiztonsági bizottság ülésére valók.


A bizottság munkáját jogszabályok szabályozzák, a testület az azokban előírt összes feladatát elvégezte, és két héttel ezelőtt lezárta az elmúlt négy év munkáját – fűzte hozzá.

Megjegyezte, hogy véleménye szerint volna mit tárgyalni az üléseken, például az elmúlt időszakban kiszivárgott hanganyagokat, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy a “Soros által fenntartott” civilek mit csinálnak az országban, vagy hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke még hány bűncselekménybe keveredett szervezettel akar kapcsolatot fenntartani.


De ez addig nem könnyű, míg “Soros emberei” ülnek a bizottságban – fogalmazott a politikus.

Németh Szilárd ezért arra kérte az embereket, hogy április 8-án olyan parlamentet válasszanak, amelynek a nemzetbiztonsági bizottságában nem ülhetnek bent “Soros emberei”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.