2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Egyéb Hódmezővásárhely

Nemsokára választhatunk!

Kisorsolta a Választási Bizottság – a választási iroda segítő közreműködésével – a Csongrád 4-es országgyűlési egyéni választókerületében induló 14 egyéni képviselőjelölt szavazólapon szereplő sorrendjét Hódmezővásárhelyen.

A Csongrád 4-es országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság nevében Feketéné dr. Szemző Margit tájékoztatott, hogy a sorsolásban azok a jelöltek vesznek részt, akiket a bizottság nyilvántartásba vett, akiről még nem döntött, de kérvényezték a nyilvántartásba vételt, illetve azok, akiknek a nyilvántartásbavétel-visszautasítása még nem jogerős. Azon jelöltek, akik még nem kérték nyilvántartásba vételüket, nem vettek részt a sorsolásban.


A FIDESZ-KDNP színeiben Lázás János indul
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A 14 képviselőjelölt nevét tartalmazó borítékokat a választási bizottság tagjai ezek után kihúzták. A kihúzott nevek sorrendje a szavazólapon való megjelenés sorrendjét jelenti, amit dr. Végh Ibolya (akkor még) aljegyző ismertetett az eljárás végén: Kolompár Miklós – KEDN, Lázár János – Fidesz–KDNP, Szimandlné Nagy Ibolya – Összefogás Párt, Dömötör Anikó – Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párt, Szimandl János – CSP, Rója István – MSZP–Párbeszéd, dr. Kiss Attila – Jobbik, Pongrácz Gergely – LMP, Farkas Tamás – MKKP, Szimandl Tamás – Magyarországon Élő Dolgozó és Tanuló Emberek Pártja, Nagy Gyula Imréné – Munkáspárt, Kaszab Zsolt – SEM, Jakab Tamás István – Momentum, Jankó Imre – Opre Roma.

Az eredmény határozatba foglalása után a választási bizottság Nagy Gyula Imréné és dr. Kiss Attila nyilvántartásba vételéről döntött, amit mindkét jelölt esetében elfogadott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ejtőernyős-világbajnokság

    Ejtőernyős-világbajnokság

    Elkezdődött a 42. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság Szolnokon, a szandaszőlősi sportrepülőtéren. A város az 1974-es civil ejtőernyős-világbajnokságot követően ad újra otthont ilyen jellegű versenynek.

  • Elektromos töltőállomások

    Elektromos töltőállomások

    Az Új Főnix Terv közlekedésfejlesztési program keretein belül Debrecenben 10 db új elektromos töltőállomás és parkolóhely létesül. A debreceni önkormányzat a Nemzetgazdasági Minisztérium „Jedlik Ányos Terv – Elektromos töltőállomás alprogram helyi önkormányzatok részére” tárgyú pályázatra jelentkezett.