EUR: 321,62 Ft
CHF: 281,85 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Hódmezővásárhely

Nemsokára választhatunk!

Kisorsolta a Választási Bizottság – a választási iroda segítő közreműködésével – a Csongrád 4-es országgyűlési egyéni választókerületében induló 14 egyéni képviselőjelölt szavazólapon szereplő sorrendjét Hódmezővásárhelyen.

A Csongrád 4-es országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság nevében Feketéné dr. Szemző Margit tájékoztatott, hogy a sorsolásban azok a jelöltek vesznek részt, akiket a bizottság nyilvántartásba vett, akiről még nem döntött, de kérvényezték a nyilvántartásba vételt, illetve azok, akiknek a nyilvántartásbavétel-visszautasítása még nem jogerős. Azon jelöltek, akik még nem kérték nyilvántartásba vételüket, nem vettek részt a sorsolásban.


A FIDESZ-KDNP színeiben Lázás János indul
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A 14 képviselőjelölt nevét tartalmazó borítékokat a választási bizottság tagjai ezek után kihúzták. A kihúzott nevek sorrendje a szavazólapon való megjelenés sorrendjét jelenti, amit dr. Végh Ibolya (akkor még) aljegyző ismertetett az eljárás végén: Kolompár Miklós – KEDN, Lázár János – Fidesz–KDNP, Szimandlné Nagy Ibolya – Összefogás Párt, Dömötör Anikó – Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párt, Szimandl János – CSP, Rója István – MSZP–Párbeszéd, dr. Kiss Attila – Jobbik, Pongrácz Gergely – LMP, Farkas Tamás – MKKP, Szimandl Tamás – Magyarországon Élő Dolgozó és Tanuló Emberek Pártja, Nagy Gyula Imréné – Munkáspárt, Kaszab Zsolt – SEM, Jakab Tamás István – Momentum, Jankó Imre – Opre Roma.

Az eredmény határozatba foglalása után a választási bizottság Nagy Gyula Imréné és dr. Kiss Attila nyilvántartásba vételéről döntött, amit mindkét jelölt esetében elfogadott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.