2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Belföld

Nevetve gyilkolták meg a nőt a migránsok

Négy migráns elvágta a torkát egy svéd nőnek, akinek kis híján a fejét is levágták. A nő férjét mindeközben halálosan megkéselte a többi bevándorló.

A Nyheter Idag újság szerint az eset Hallonbergen városában történt ahol a lakosság 67 %-a libanoni vagy szíriai menekült. A rendőrség kiérkezésekor még folyt a dulakodás, ezért a rendőröknek tüzet kellett nyitniuk . Az áldozatok ráadásul egy kiskorú gyermek szülei voltak.


Az újság szerint a négy bevándorló gyilkos semmilyen megbánást nem mutatott, a helyszínről nevetve vittek őket el.  A beszámolók szerint lehetséges az összefüggés egy korábbi stockholmi gyilkossággal kapcsolatban.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Gruevszki túl sokat tud Gyurcsányról?!

  Gruevszki túl sokat tud Gyurcsányról?!

  Sokat tudhat Gyurcsány Ferenc balkáni maffiakapcsolatairól, ezért igyekszik feltűnően távoltartania magát és elítélnie Nikola Gruevszki macedón ex-miniszterelenököt a baloldal bukott kormányfője – állítja a Ripost.

 • OLAF-os vádemelésben csúcstartók vagyunk

  OLAF-os vádemelésben csúcstartók vagyunk

  Bár az ellenzék és a baloldali sajtó folyamatosan azt mantrázza, hogy Magyarországon eltusolják a korrupciós ügyeket és a bíróságok is a kormány szekerét tolják, a valóság teljesen más, ugyanis az uniós átlagot meghaladóan emel vádat a magyar ügyészség az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) igazságügyi ajánlásai nyomán.

 • Csak kiszáll, és tudja, hogy verseny van

  Csak kiszáll, és tudja, hogy verseny van

  Overdose utódaként emlegetik a most hároméves Tour to Paris-t. A kiváló versenyló az egy évvel ezelőtti kvalifikációja óta minden versenyt megnyert itthon, amin indult.