EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Nevetve gyilkolták meg a nőt a migránsok

Négy migráns elvágta a torkát egy svéd nőnek, akinek kis híján a fejét is levágták. A nő férjét mindeközben halálosan megkéselte a többi bevándorló.

A Nyheter Idag újság szerint az eset Hallonbergen városában történt ahol a lakosság 67 %-a libanoni vagy szíriai menekült. A rendőrség kiérkezésekor még folyt a dulakodás, ezért a rendőröknek tüzet kellett nyitniuk . Az áldozatok ráadásul egy kiskorú gyermek szülei voltak.


Az újság szerint a négy bevándorló gyilkos semmilyen megbánást nem mutatott, a helyszínről nevetve vittek őket el.  A beszámolók szerint lehetséges az összefüggés egy korábbi stockholmi gyilkossággal kapcsolatban.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.