2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Sport

Neymar: Legyen tánc!

Neymar épp Brazíliában igyekszik felépülni lábtöréséből, de a brazil klasszis még fél lábon is képes elmenni egy jó buliba, ha a helyzet úgy hozza.

Neymar tud élni. A világ legdrágább játékosa jelenleg Sao Paulóban lábadozik, miután februárban komoly sérülést szenvedett, de úgy tűnik, a felépülése jól halad, ugyanis már késztetést érez arra, hogy partizzon is. A PSG szélsőjét szemfüles fotósok kapták le, amint megérkezik egy szórakozóhelyhez, ahol a barátnőjének testvére ünnepelte a születésnapját.


Bár Neymar fél lábon állt és mankóra volt szüksége, hogy bemenjen a klubba, nem mulasztotta el a lehetőséget, hogy Instagram-oldalára videókat töltsön fel. Ezeken az látszik, hogy fél lábon, segítség nélkül táncikál.

Arról nincsenek információk, hogy a brazil válogatottnál mit szólnak ehhez, de tény, hogy már csak 83 nap van hátra az oroszországi világbajnokság rajtjáig. Tény viszont, hogy a klubcsapatában már szinte tét nélkül megy a játék, hiszen a PSG Bajnokok Ligája-menetelését a Real Madrid megállította, a Ligue 1 trófeája pedig már zsebben van.

A klasszis ugyan nem tartózkodik Franciaországban, mégis róla szólnak a hírek. A Times szerint Neymar fizetésemelést kér klubjától, és a következő szezonban heti bruttó 1 millió fontnak (340 millió forint) megfelelő összeget szeretne keresni.

 

 

Kapcsolódó Cikkek