EUR: 327,37 Ft
CHF: 291,68 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Sport

Neymar visszavágyik Barcelonába

Neymar állítólag már megbánta, hogy a PSG kedvért otthagyta Barcelonát. A sérülése utáni három hónapos rehabilitációja közben a brazil futballista tovább gyarapította vétkeit: új frizurával lepte meg a szurkolókat.

/Fotó: Instagram

A mestermű nem aratott osztatlan sikert, legalábbis a közösségi oldalakon megosztott hozzászólásokból ezt lehet leszűrni. Sőt sokan szörnyülködtek az új frizura láttán. A Daily Mail brazil források nyomán készült beszámolója szerint a klasszis már megbánta, hogy a nagy pénz – 222 millió eurós, azaz körülbelül 69 milliárd forintos kivásárlási ár – megigézte, és otthagyta az újabb bajnoki cím és talán BL-győzelem előtt álló Barcelonát.

Neymarhoz közeli források állítják, a labdarúgó többször is hangoztatta, hogy a PSG-nél töltött öt hónapja sokkal inkább öt évnek tűnt számára, és azon gondolkodik, hogyan tudna mihamarabb visszatérni Spanyolországba. A francia bajnokságot utcahosszal nyeri a párizsi csapat, ám a BL-kudarc – a Real Madrid leiskolázta őket – megmutatta, hogy az igazi akadályokat nem tudja venni. Talán az új frizura is az útkeresés jegyében született, bár ez inkább zsákutcának tűnik…

Neymar jelenleg a brazil kikötővárosban, Mangaratibán lábadozik műtétje után, illetve jól bevált fizioterapeutájával, Rafael Martinivel azon dolgozik, hogy a nyári vb-rajtra felépüljön, és segíthesse a brazil válogatottat.

Kapcsolódó Cikkek