EUR: 323,46 Ft
CHF: 286,59 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Sport

Neymar visszavágyik Barcelonába

Neymar állítólag már megbánta, hogy a PSG kedvért otthagyta Barcelonát. A sérülése utáni három hónapos rehabilitációja közben a brazil futballista tovább gyarapította vétkeit: új frizurával lepte meg a szurkolókat.

/Fotó: Instagram

A mestermű nem aratott osztatlan sikert, legalábbis a közösségi oldalakon megosztott hozzászólásokból ezt lehet leszűrni. Sőt sokan szörnyülködtek az új frizura láttán. A Daily Mail brazil források nyomán készült beszámolója szerint a klasszis már megbánta, hogy a nagy pénz – 222 millió eurós, azaz körülbelül 69 milliárd forintos kivásárlási ár – megigézte, és otthagyta az újabb bajnoki cím és talán BL-győzelem előtt álló Barcelonát.

Neymarhoz közeli források állítják, a labdarúgó többször is hangoztatta, hogy a PSG-nél töltött öt hónapja sokkal inkább öt évnek tűnt számára, és azon gondolkodik, hogyan tudna mihamarabb visszatérni Spanyolországba. A francia bajnokságot utcahosszal nyeri a párizsi csapat, ám a BL-kudarc – a Real Madrid leiskolázta őket – megmutatta, hogy az igazi akadályokat nem tudja venni. Talán az új frizura is az útkeresés jegyében született, bár ez inkább zsákutcának tűnik…

Neymar jelenleg a brazil kikötővárosban, Mangaratibán lábadozik műtétje után, illetve jól bevált fizioterapeutájával, Rafael Martinivel azon dolgozik, hogy a nyári vb-rajtra felépüljön, és segíthesse a brazil válogatottat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tiger Woods öt év után nyert újra

    Tiger Woods öt év után nyert újra

    Tökéletesre sikerült Tiger Woods visszatérő szezonjának zárása: a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) 2017/18-as utolsó versenyén, az Atlantában rendezett Tour Championshipen győzni tudott, ezzel öt év után először bizonyult a legjobbnak egy tornán.

  • Zaklatásból nincs hiány a magyar sportban

    Zaklatásból nincs hiány a magyar sportban

    Hatalmas botrány kavart az elmúlt napokban, hogy két neves vízilabdázót, K. Zoltánt és P. Zsoltot azzal vádoltak meg, hogy megerőszakoltak egy 11 éves kislányt. Az érintettek tagadják a vádakat és a nyomozás továbbra is zajlik.