2018. november 20., kedd
Jolán

Külföld

Ninó a romok között várja elhunyt gazdiját

Nem újdonság az, hogy a kutyák elképesztően tudnak ragaszkodni gazdájukhoz és az sem ritka, hogy ha valamilyen úton elveszítik őket, képesek mély depresszióba esni és akár napokig egy falatot sem enni. Ninó már 8 éve a családdal élt, mikor elveszítette szeretett gazdiját egy földcsuszamlás következtében. Az eb azóta sem hajlandó elhagyni azt a helyszínt, ahol gazdáját utoljára látta. 

Salvadorban a rengeteg esőzés következtében Ninó családjának otthonát összedöntötte egy sárlavina. A hat fős családból 3 ember túlélte, 3 viszont a katasztrófa következtében elhunyt, köztük volt a kutya gazdája is. Ninó életben maradt és a ház romjai alól épségben mászott ki.


A hűséges kutyust a szomszédok vették észre, akik a mentőcsapattal együtt próbálták befogni, nevén szólítani, sőt még ételt is adtak neki hátha közelebb merészkedik. Ninó, azonban megijedt, bár az ételt magához vette, azonnal visszavonult a számára biztonságosnak vélt romok közé, oda, ahol gazdáját utoljára látta.

Számolt be a megrendítő esetről a Sun.


A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek