EUR: 314,48 Ft
CHF: 278,30 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Nők gyűrűjében Orbán Viktor – Fotó!

Hat hölgy állta körbe Orbán Viktort, hogy egy közös szelfit készítsenek vele.

A miniszterelnök a fonyódi kampánya után Nagykanizsa felé vette az irányt, az úton azonban betértek egy vendéglőbe is.


Tegnap délután valahol Fonyód és Nagykanizsa között a Berényi fogadóban szólították meg Orbán Viktort, aki állítólag  éppen a hely specialitását, a gombalevest kanalazta. Persze, ugrott föl máris, tette le gyorsan a kanalat, mert a fogadó összes hölgydolgozója kijött a konyhából, köztük egy kisgyerekes édesanya is – írja a Ripost.hu.

Forrás: Facebook


További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.