EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Egyéb Szekszárd

Nők hete a megyeszékhelyen

Egész hétre szóló programsorozattal várták és várják a szekszárdi és környékbeli hölgyeket, illetve családokat nőnap alkalmából a Babits Mihály Kulturális Központban. Március 5-e és 11-e között számos előadásra, programra és kiállításra invitálták az érdeklődőket, továbbá március 10-én tartják a Nőnapi Programkavalkádot, amely egész napos kikapcsolódást kínál.

– Ezen a héten számos rendezvénnyel vártuk és várjuk az érdeklődőket a Babits Mihály Kulturális Központban. Tulajdonképpen nemcsak hétvégére, hanem egész hétre szerveztünk számos kulturális, nagyszabású rendezvényt, amelyre elsősorban a hölgyismerőseinket, barátainkat vártuk és várjuk. Március ötödikén kezdtük a sorozatot a Budapest Klezmer Band koncertjével, majd megnyitottunk két kiállítást is, de művészettörténeti szabadegyetem nyitó előadásán is részt vehettek az érdeklődők. Talán a legizgalmasabb program március 10-én lesz, szintén a Babits Mihály Kulturális Központban. Ezen a napon termékbemutatókkal, lélektani előadásokkal, egészségügyi szűrésekkel és sok egyéb érdekességgel várjuk a kedves érdeklődőket – tájékoztatott Zsikó Zoltán, a Babits Mihály Kulturális Központ vezetője.


Zsikó Zoltán sajtótájékoztatón ismertette a hétvégi programkavalkádot. Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.