2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Szekszárd

Nők hete a megyeszékhelyen

Egész hétre szóló programsorozattal várták és várják a szekszárdi és környékbeli hölgyeket, illetve családokat nőnap alkalmából a Babits Mihály Kulturális Központban. Március 5-e és 11-e között számos előadásra, programra és kiállításra invitálták az érdeklődőket, továbbá március 10-én tartják a Nőnapi Programkavalkádot, amely egész napos kikapcsolódást kínál.

– Ezen a héten számos rendezvénnyel vártuk és várjuk az érdeklődőket a Babits Mihály Kulturális Központban. Tulajdonképpen nemcsak hétvégére, hanem egész hétre szerveztünk számos kulturális, nagyszabású rendezvényt, amelyre elsősorban a hölgyismerőseinket, barátainkat vártuk és várjuk. Március ötödikén kezdtük a sorozatot a Budapest Klezmer Band koncertjével, majd megnyitottunk két kiállítást is, de művészettörténeti szabadegyetem nyitó előadásán is részt vehettek az érdeklődők. Talán a legizgalmasabb program március 10-én lesz, szintén a Babits Mihály Kulturális Központban. Ezen a napon termékbemutatókkal, lélektani előadásokkal, egészségügyi szűrésekkel és sok egyéb érdekességgel várjuk a kedves érdeklődőket – tájékoztatott Zsikó Zoltán, a Babits Mihály Kulturális Központ vezetője.


Zsikó Zoltán sajtótájékoztatón ismertette a hétvégi programkavalkádot. Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.