2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Szekszárd

Nők hete a megyeszékhelyen

Egész hétre szóló programsorozattal várták és várják a szekszárdi és környékbeli hölgyeket, illetve családokat nőnap alkalmából a Babits Mihály Kulturális Központban. Március 5-e és 11-e között számos előadásra, programra és kiállításra invitálták az érdeklődőket, továbbá március 10-én tartják a Nőnapi Programkavalkádot, amely egész napos kikapcsolódást kínál.

– Ezen a héten számos rendezvénnyel vártuk és várjuk az érdeklődőket a Babits Mihály Kulturális Központban. Tulajdonképpen nemcsak hétvégére, hanem egész hétre szerveztünk számos kulturális, nagyszabású rendezvényt, amelyre elsősorban a hölgyismerőseinket, barátainkat vártuk és várjuk. Március ötödikén kezdtük a sorozatot a Budapest Klezmer Band koncertjével, majd megnyitottunk két kiállítást is, de művészettörténeti szabadegyetem nyitó előadásán is részt vehettek az érdeklődők. Talán a legizgalmasabb program március 10-én lesz, szintén a Babits Mihály Kulturális Központban. Ezen a napon termékbemutatókkal, lélektani előadásokkal, egészségügyi szűrésekkel és sok egyéb érdekességgel várjuk a kedves érdeklődőket – tájékoztatott Zsikó Zoltán, a Babits Mihály Kulturális Központ vezetője.


Zsikó Zoltán sajtótájékoztatón ismertette a hétvégi programkavalkádot. Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.