EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Győr

Nora Mörk gyógyulgat

Több mint egy hónapja már, hogy kényszerpihenőjét tölti a zöld-fehérek jobbátlövője, Nora Mörk, aki a február 5-i, Nykobing elleni hazai középdöntős forduló alkalmával szenvedett térdszalagszakadást. Gyógyulgat és a kedve is egyre jobb.

A bő egy hónappal ezelőtti ijesztő pillanat: Nora Mörk térdszalagszakadást szenvedett
Fotó: O. Jakócs Péter

Persze az esetet követően a norvég klasszist szinte azonnal megműtötték, a beavatkozás szerencsére jól sikerült. Nora jelenleg a rehabilitációját tölti, s már nagyon várja, hogy ismét labdás edzéseken vehessen részt. Hiányzik neki a kézilabda, az edzések és a meccsek semmihez nem hasonlító hangulata.


Itt már tudni lehetett, hogy nagy a baj Nora Mörknél
Fotó: O.Jakócs Péter

Az ETO játékosát egyébként azért is szeretik a társak és a szurkolók, mert amellett, hogy világklasszis, mindig mosolyog, jókedvet visz az öltözőbe és a pályára is. Energiája fogyhatatlan, csupa szív megnyilvánulásaiból is bőven akad. Hiányzik mindenkinek, s várják vissza mielőbb. Nora ennek megfelelően nem csügged, gőzerővel dolgozik, hogy tényleg mihamarabb visszatérhessen.

Már nagyon várják vissza a csapatba az ETO egyik legjobb játékosát
Fotó: O. Jakócs Péter

– Jól érzem magam és a térdem is alakul, persze nem könnyű, hiszen korábban már többször is műtötték, de okosan és türelmesen végzem a rehabilitációt, hogy minden rendben legyen. Sajnos az idei szezonom a sérülésem miatt véget ért, viszont nagyon büszke vagyok a csapatra, a társaim remek szereplésére. A nehezítő körülmények ellenére is megmutatták, hogy igazi csapatról van szó, s nagyon hiszek bennük, hogy egészen a FINAL4-ig menetelnek – mondta el a gyorietokc.hu kérdésére Mörk, aki azt is elárulta: nagyon sokat jelent neki a szurkolók és a győriek szeretete, akiktől rengeteg üzenetet kapott. Köszöni mindenkinek, aki gondolt rá!


Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.