2018. november 18., vasárnap
Jenő

Belföld

Novák Előd: Vona öngólt rúgott

Valóban nem kellett volna támadnia Vonának ezt a Lázár-megnyilatkozást, […] nemcsak elvtelenség, de öngól is a választás előtt, Orbán tényleg örülhet – így értékelte Novák Előd Vona Gábor Bécs kapcsán tett, liberálisokat megszégyenítő kirohanását – írja a 888.hu.

volt jobbikos országgyűlési képviselő saját közösségi oldalán írta meg a véleményét Vona Gábor viselkedéséről.

Novák Előd többek között így értékelte a jelenlegi, egyre inkább magyarellenes testtartást valló Jobbik és Vona Gábor helyzetét a Facebookon: valóban nem kellett volna támadnia Vonának ezt a Lázár-megnyilatkozást, […] nemcsak elvtelenség, de öngól is a választás előtt, Orbán tényleg örülhet” – idézi a politikust a 888.hu.

Egy másik kommentben Vonára utalva kifejtette: “annak [kellene kilépnie a Jobbikból], aki nem hű az Alapító Nyilatkozatunkhoz. Alapítson új pártot az, aki új utakra akar lépni! Én maradnék a réginél, mellyel már 21%-os eredményt elértünk az elvek-célok feladása nélkül is 2014-ben.”


Mint arról beszámoltunk, szerdán napközben sorra robbantak a bombák: előbb a Facebook cenzúrázta ki Lázár videóját, majd Vona hajolt a földig Bécs előtt. A szebb napokat – és talán szebb jövőt – is megélt pártelnök akkorát hajbókolt március 15. előtt a bécsi udvar előtt, mint legutóbb a törökök köreiben.

Pedig 2016-ban a Jobbik képviselői és aktivistái Bécsbe utaztak, hogy ott paprikaspray-ket osztogassanak a bécsi járókelőknek, mert így fejezték ki együttérzésüket a migránshullámtól szenvedő bécsieknek.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek