EUR: 336,14 Ft
CHF: 312,73 Ft
2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Külföld

Nyilvántartott bűnözőket találtak a Soros-szervezetben

Calais-nál ellenőriztek egy gyanús autót a francia rendőrök, akik az autóban ülök közül, négy utasról megállapították, hogy úgynevezett S-kartonnal rendelkeznek – számolt be a hírről a francia Nord Littoral regionális újság.

A migránsnegyedben elkapott nyilvántartott bűnözőkről ráadásul az is kiderült, hogy mindannyian egy Soros által is pénzelt, migránsokat segítő, egyébként a dzsihadistákhoz viszonylag közel álló szervezethez tartoztak.


A migránsnegyed közvetlen szomszédságában a rendőrök leállítottak egy autót. Négy ember ült benne, mindannyian felmutattak egy igazolványt, ami szerint a BarakaCity nevű, migránsokat támogató szervezet dolgozói. Itt egyébként álljunk meg egy pillanatra: a BarakaCity az egyik leghírhedtebb, úgynevezett újszalafista szervezet, amelyik meglehetősen közel áll a szélsőséges muszlimokhoz. A BarakaCity a törvényesség határán mozgó szervezet, tagjai sokszor dzsihadista eszméket vallanak – írja az Origo.

A portál ismerteti, a BarakaCity szoros kapcsolatban áll a CCIF nevű szervezettel. A CCIF egy rövidítés, és nagyjából úgy lehetne fordítani, hogy a francia muszlimgyűlölők ellen harcoló szövetség. Hivatalosan az iszlamofóbia ellen harcolnak, de éppen erre világított rá a héten száz francia vezető értelmiségi: a radikális muszlimok mindig az áldozat szerepét játsszák, így próbálják elérni, hogy veszélyes radikalizmusuk ellenére békén hagyják őket. A CCIF-et közvetlenül támogatja Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa, a CCIF pedig a BarakaCity-t.


A CCIF és a BarakaCity egyik leggyalázatosabb botránya 2015 novemberében történt, amikor a párizsi dzsihadista terrortámadások után fontosnak tartottak egy közleményt megjelentetni, amiben a muszlimoknak kínáltak segítséget, ha esetleg indokolatlan rendőri atrocitás érné őket – ismerteti az Origo.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek