2018. október 20., szombat
Vendel

Egyéb XV.kerület

Ő a mi jelöltünk!

László Tamás 2006 óta folyamatosan a kerület országgyűlési képviselője, így mi sem természetesebb, hogy most is ő a jelöltjünk.

– Különösen a 2010–2014 közötti időszakban közösen elért eredményeinkre vagyok büszke, mert ilyen dinamikus fejlődést sem 2010 előtt, sem 2014 után nem tapasztalhattak. Hatszor annyi fejlesztés történt négy év alatt a XV. kerületben, mint a megelőző 16-ban – mondta lapunknak László Tamás, aki hozzátette, örömmel gondol Rákospalotán a Fő úti bölcsőde felújítására, a Patyolat utcai óvodára, a közterületek megújulására, a MÁV-telepen az Ozmán utcai rekreációs parkra, a Magyarok Nagyasszonya templom környezetének átépítésére, a Rákos úti szakrendelőben elvégzett felújításokra, a Sződliget utcai iskola felújítására és a Dózsa Gimnázium tornatermének rendbetételére, a számtalan kis tér felújítására és az ottani közösségi programokra.


László Tamás 2006 óta a kerület országgyűlési képviselője

– Újpalotán büszkeségem a 2014 óta ismét elhanyagolt Zsókavár utcai orvosi rendelő és a Spirálház átépítése, a Hartyán közi iskola és óvoda, valamint a Kontyfa utcai iskola megújulása. A megkezdett munkát folytattuk itt is: kezdeményezésünkre tavaly a Páskom parki óvoda és a Micimackó óvoda felújítása történt meg. Sikerként tekintek a piac felújításának első ütemére, a Szobabérlők háza felújítására és a Kikötő Ifjúsági Közösségi Sziget létrehozására. Négy év alatt 1400 lakás külső szigetelését és ablak cseréjét tudtuk megvalósítani, parkok, parkolók kialakítását, térfigyelő kamerarendszer kiépítését kezdtük meg.
A képviselő elmondta, Pestújhelyen 2014-ben sikerült elérnie a volt orosz kórház százszázalékos önkormányzati tulajdonba adását, amivel megkezdődhetett a terület fejlesztése. Ennek első lépései a mentőállomás és a tüdőszűrő, tüdőgondozó, háziorvosi rendelő megépülése volt.
– Rengeteg elképzelésünk és lehetőségünk van még ezen a területen. Büszke vagyok emellett a Pestújhelyi tér és a Sztárai tér fejlesztésére, a KOMA Színház kialakítására és a Keresztelő Szent János templom toronyórájára.

Kapcsolódó Cikkek