EUR: 322,89 Ft
CHF: 284,70 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Egyéb IV.kerület

Ő a mi képviselőnk!

Újpesten van a főváros egyik legnépszerűbb önkormányzata. Ebbe a jól működő csapatba hívták társadalmi kapcsolatokért felelős alpolgármesternek dr. Zsigmond Barna Pált, akinek helyi kötődése, elhivatottsága és munkabírása révén hamar eldőlt: ő a legmegfelelőbb jelölt, aki az Országgyűlésben Újpest érdekeit képviselheti.

– Feleségemmel és öt gyermekünkkel Újpesten élünk. Itt dolgozunk, ide járunk óvodába, iskolába, hivatalba, piacra. Bármilyen feladatot vállaltam, mindig is fontosnak tartottam, hogy jelen legyek az újpesti közéletben – mondta lapunknak dr. Zsigmond Barna Pál, aki hozzátette, az elmúlt két évtizedben is szerepet vállalt az önkormányzat munkájában.


Dr. Zsigmond Barna Pál bármilyen feladatot vállalt, mindig is fontosnak tartotta, hogy jelen legyen az újpesti közéletben

– Öröm számomra, hogy a városrész vezetőségének tagja lehetek, hogy dolgozhatok a városrészért, a közösségért, amelynek a családommal én is tagja vagyok. A társadalmi kapcsolatokért való felelősség azt jelenti: lassan nincs olyan közösség, társadalmi réteg Újpesten, amelynek képviselőivel ne találkoztam volna, ne ismerném a helyzetüket, vágyaikat, lehetőségeim szerint ne támogattam volna a célkitűzéseiket. Újpesten az első pillanattól kezdve otthon éreztem magam, gyerekeim már született újpestiek.
Ahogy dr. Zsigmond Barna Pál elmondta, Újpestnek lelke van, itt még létezik egy lokálpatrióta szellem, amely fontos közösségformáló erő. Közösségi gondolattal rendelkezik, amire lehet építeni.
– Szükségesnek látjuk, hogy Újpestnek a parlamentben is legyen hatékony képviselete, amely a városvezetéssel, a központi kormányzattal és főként az itteni polgárok igényeivel összhangban további fejlesztéseket hoz Újpestre.

Kapcsolódó Cikkek

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.

 • Négy napig szólt a jazz

  Négy napig szólt a jazz

  Remek zenék, pompás borok a Nagyerdőben, a Békás-tó környékén. Egyszerre gasztronómia, kulturális parádé és  hagyományosan jó kis közösségi találkahely volt a múlt hét csütörtöktől vasárnapig tartó program.