EUR: 317,69 Ft
CHF: 279,73 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Egyéb IV.kerület

Ő a mi képviselőnk!

Újpesten van a főváros egyik legnépszerűbb önkormányzata. Ebbe a jól működő csapatba hívták társadalmi kapcsolatokért felelős alpolgármesternek dr. Zsigmond Barna Pált, akinek helyi kötődése, elhivatottsága és munkabírása révén hamar eldőlt: ő a legmegfelelőbb jelölt, aki az Országgyűlésben Újpest érdekeit képviselheti.

– Feleségemmel és öt gyermekünkkel Újpesten élünk. Itt dolgozunk, ide járunk óvodába, iskolába, hivatalba, piacra. Bármilyen feladatot vállaltam, mindig is fontosnak tartottam, hogy jelen legyek az újpesti közéletben – mondta lapunknak dr. Zsigmond Barna Pál, aki hozzátette, az elmúlt két évtizedben is szerepet vállalt az önkormányzat munkájában.


Dr. Zsigmond Barna Pál bármilyen feladatot vállalt, mindig is fontosnak tartotta, hogy jelen legyen az újpesti közéletben

– Öröm számomra, hogy a városrész vezetőségének tagja lehetek, hogy dolgozhatok a városrészért, a közösségért, amelynek a családommal én is tagja vagyok. A társadalmi kapcsolatokért való felelősség azt jelenti: lassan nincs olyan közösség, társadalmi réteg Újpesten, amelynek képviselőivel ne találkoztam volna, ne ismerném a helyzetüket, vágyaikat, lehetőségeim szerint ne támogattam volna a célkitűzéseiket. Újpesten az első pillanattól kezdve otthon éreztem magam, gyerekeim már született újpestiek.
Ahogy dr. Zsigmond Barna Pál elmondta, Újpestnek lelke van, itt még létezik egy lokálpatrióta szellem, amely fontos közösségformáló erő. Közösségi gondolattal rendelkezik, amire lehet építeni.
– Szükségesnek látjuk, hogy Újpestnek a parlamentben is legyen hatékony képviselete, amely a városvezetéssel, a központi kormányzattal és főként az itteni polgárok igényeivel összhangban további fejlesztéseket hoz Újpestre.

Kapcsolódó Cikkek