2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb XX.kerület

Ó, azok a régi telek!

A Pesterzsébeti Múzeum már az év végi, karácsonyi kiállítására készül és ahhoz várja a pesterzsébetiek azon fotóit és amatőr filmfelvételeit, amelyek XX. századi erzsébeti teleket, adventi, mikulás- és karácsonyi fenyőfaünnepségeket, szilvesztereket örökítenek meg.

Ezeket az [email protected] e-mail-címre küldhetik. A fotók mellett tárgyakat és dokumentumokat is örömmel fogad a múzeum, ajándékokat, hirdetéseket, plakátokat, karácsonyi reklámanyagot, díszeket, képeslapokat is várnak. A beküldött tárgyakat a kiállítás végén a múzeum természetesen visszajuttatja a tulajdonosoknak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.