2018. április 21., szombat
Konrád

Belföld

Óbuda alpolgármestere Janiczak miatt írt nyílt levelet a Jobbiknak

Nyílt levelet írt az  Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának alpolgármestere, Kovács Tamás jobbikos képviselő részére, amiben arra kérik a politikust, hogy ha komolyan képviselni kívánkozik a 2. illetve 3. kerületi polgárokat akkor határolódjon el nyilvánosan Janiczak Dávid alelnöktől.

 

Tisztelt Képviselőjelölt Úr!

Amint bizonyára hallott róla, Janiczak Dávid, az Önt jelölő Jobbik alelnöke jelentős közfelháborodást kiváltva trágár, minősíthetetlen stílusban szexuális erőszakkal fenyegette meg női beosztottját.

Politikusként és nőként különösen aggasztónak találjuk ezt a botrányos és megalázó stílust, amivel az ózdi jobbikos polgármester a nőkről alkotott véleményét is összefoglalja.

Kérjük Képviselőjelölt Urat, hogy amennyiben komolyan gondolja, hogy a II. és III. kerületi polgárokat képviselni kívánja, határolódjon el nyilvánosan a Jobbik alelnökétől.

Tisztelettel várjuk mielőbbi válaszát.

Kelemen Viktória, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának alpolgármestere

Dr. Pappné Dr. Nagy Judit, Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere

 

 

Janiczak Dávid Jobbik alelnökének botrányaitól hangos az utóbbi hetekben a média. A mai nap látott napvilágot a hír, miszerint az ózdi polgármesternek a helyi információk szerint szeretője volt az a fiatal lány, akit tavaly szeptemberben öltek meg Borsodnádasdon – írja a Bors. Korábban pedig a  női beosztottjainak anális megalázásáról került ki egy hangfelvétel.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

    Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

    Nagymenő vagy kicsinyes alak? Jövőbelátó zseni vagy gazember? – 43 éves korában végezték ki brutálisan Fenyő Jánost. Életében is megosztó személyiség volt, akadtak akik rajongtak érte, míg mások egyenesen gyűlölték.

  • Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

    Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

    A választások eredménye megerősítette, hogy a gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak, így a következő években is a tartós, évi 4 százalék körüli növekedés, a stabil pénzügyi alapok fenntartása, az államadósság csökkentése, az államháztartási hiány további mérséklése, a munkanélküliség csökkentése és a teljes foglalkoztatás megvalósítása kiemelten fontos marad – mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten.