EUR: 324,64 Ft
CHF: 279,34 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Óbuda alpolgármestere Janiczak miatt írt nyílt levelet a Jobbiknak

Nyílt levelet írt az  Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának alpolgármestere, Kovács Tamás jobbikos képviselő részére, amiben arra kérik a politikust, hogy ha komolyan képviselni kívánkozik a 2. illetve 3. kerületi polgárokat akkor határolódjon el nyilvánosan Janiczak Dávid alelnöktől.

 

Tisztelt Képviselőjelölt Úr!

Amint bizonyára hallott róla, Janiczak Dávid, az Önt jelölő Jobbik alelnöke jelentős közfelháborodást kiváltva trágár, minősíthetetlen stílusban szexuális erőszakkal fenyegette meg női beosztottját.

Politikusként és nőként különösen aggasztónak találjuk ezt a botrányos és megalázó stílust, amivel az ózdi jobbikos polgármester a nőkről alkotott véleményét is összefoglalja.

Kérjük Képviselőjelölt Urat, hogy amennyiben komolyan gondolja, hogy a II. és III. kerületi polgárokat képviselni kívánja, határolódjon el nyilvánosan a Jobbik alelnökétől.

Tisztelettel várjuk mielőbbi válaszát.

Kelemen Viktória, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának alpolgármestere

Dr. Pappné Dr. Nagy Judit, Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere

 

 

Janiczak Dávid Jobbik alelnökének botrányaitól hangos az utóbbi hetekben a média. A mai nap látott napvilágot a hír, miszerint az ózdi polgármesternek a helyi információk szerint szeretője volt az a fiatal lány, akit tavaly szeptemberben öltek meg Borsodnádasdon – írja a Bors. Korábban pedig a  női beosztottjainak anális megalázásáról került ki egy hangfelvétel.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán Balázs: Működik a Modern városok, indul a Modern falvak program

  Orbán Balázs: Működik a Modern városok, indul a Modern falvak program

  A Modern városok program 200-nál több, már elindult projektjének háromnegyede tervezési, illetve kivitelezési szakaszban van, és jövőre indulhat a legkisebb települések népességmegtartó képességét fejlesztő Modern falvak program – mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

 • Az ENSZ migrációs csomagja nem képviseli az európaiak érdekeit

  Az ENSZ migrációs csomagja nem képviseli az európaiak érdekeit

  Az ENSZ globális migrációs csomagja nem az európai emberek, hanem a kibocsátó országok érdekeit képviseli – hangsúlyozta a Kossuth rádió 180 perc című műsorában csütörtök reggel a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.

 • Idén eddig 851 millió forint tartozást engedett el az állam a gyermekek után

  Idén eddig 851 millió forint tartozást engedett el az állam a gyermekek után

  Idén minimum tízmilliárd forint áll rendelkezésre azon családok számára, ahol legalább három gyermek van és jelzáloghitel-tartozással rendelkeznek. Számukra januártól a harmadik gyerektől gyermekenként egymillió forintos kedvezmény jár a hiteltörlesztéshez, eddig már 851 családot támogatott így az állam – tudta meg a Magyar Idők.