2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Ők a magyar politika szégyenei

Egy egészen érdekes összeállítást készített az Origo, amiben arra keresik a választ, vajon pártjaik meddig tűrik még Hadházy Ákost és Juhász Pétert? Míg az előbbiről kiderült, hogy öreg nyugdíjas szomszédjának lakásáért mindenre képes volt, addig Juhász Péterről megtudtuk, verte az élettársát.

Érdekes, hogy a Soros-támogatta két pártvezető, az LMP-s Szél Bernadett és az Együtt-vezető Szigetvári Viktor kifejezetten támogatja a két amorális embert (egy fél mondat Szigetváriról: tudjuk, természetesen tudjuk, hogy hivatalosan nem ő az elnök, de az alannyal és állítmánnyal is küzdelmet folytató Juhász Péter nyilván vigyázzban áll, amikor Szigetvári dirigál neki). Utolsó kérdésünk: a tagság (tagság? az Együtt az aláírásokat nem tudta összegyűjteni…), tehát a hivatalosan párttagok miért tűrik ezt? Ha már a vezetőket nem zavarja – teszi fel a kérdést a lap.


Az Origo összeállításában feleleveníti Hadházy Ákos és az idős szomszédjának történetét, ami azzal zárult, hogy a nyugdíjas férfi elhunyt.

Meghalt az a nyugdíjas férfi, akit az LMP-s Hadházy Ákos akart elüldözni az otthonából – hangzott el a TV2 Tények című műsorában. A 69 éves Acsádi Róbert válságos állapotban feküdt a Szekszárdi Megyei Kórházban.


Amint a Lokál is beszámolt róla, Hadházy válogatott módszerekkel igyekezett megszerezni Acsádi lakását, ugyanis a férfi egy szekszárdi társasházban lakott a Hadházy család mellett. A három lakásból kettő a politikus tulajdonában volt, és szemet vetett szomszédja ingatlanára is. Mivel a politikusnak többsége volt a lakógyűlésen, bármilyen döntést meg tudott szavazni, így egy költséges tetőfelújítást is. A magát a korrupcióellenes harc megtestesítőjének beállító Hadházy tudta, hogy ezzel anyagilag ellehetetleníti idős szomszédját, úgy próbálta megszerezni a lakást, hogy eltartási szerződést akart aláíratni vele. Hadházy a Facebookon kezdett kínos magyarázkodásba.

Az Együtt politikusáról még februárban derült ki, hogy súlyosan bántalmazta volt élettársát.

Szakításuk után az élettárs és Juhász viszonya olyannyira megromlott, hogy ma már  nem is beszélnek egymással.

2016 végén a gyerekek anyjukkal együtt hazajöttek Magyarországra. Senki sem gondolta volna, hogy a karácsonyi látogatás egyik pillanatról a másikra igazi rémálommá válik.

A bíróságra becsatolt iratokból az is kiderült, hogy az Együtt politikusa napokra bezárta volt élettársát annak lakásába azzal az indokkal, hogy meg kell beszélniük az életüket. Közben nyugtatókkal be­gyógy­szerezte az asszonyt, sőt tettleg bántalmazta is, amikor a gyerekek anyja nem tu­dott/akart neki elszámolni az idejével, illetve nem volt neki hajlandó rátenni a kezét az ujjlenyomat-olvasóval működő telefonra – ismerteti a Bors.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Igen gyengécske magyarázattal szolgált új felesége esküvői náci karlendítése kapcsán Sneider Tamás Jobbik-elnök, aki szerint “csak poénkodtak” a kiszivárgott videón. Az elmúlt években megszokhattuk, hogy az egykori radikálisok átírnák saját múltjukat, de most az is kiderült: nem csak a régmúltban, a néppárti fordulat óta is leginkább a náci romantika fakasztja őket mosolyra.

 • Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Brüsszel és a Soros-szervezetek korlátozni akarják a tagállamok függetlenségét, fejük fölé kineveznének egy úgynevezett független szakértői testületet, amely valójában egy rögtönítélő bíróság lenne – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

 • Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Újabb személyt gyanúsíthatnak meg a kistarcsai gyermektragédia ügyében. A hároméves Pannikának, aki kizuhant a negyedikről, a szüleit és a rá vigyázó keresztanyját is meggyanúsították már, a gyerek vérében pedig alkoholt találtak.