EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,49 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Orbán: Akinek fontos az ország jövője, az jöjjön el szavazni – Videó!

A belvárosban folytatta kampánykörútját Orbán Viktor. Az erről készült videót közösségi oldalán tette közzé.

S én biztos vagyok abban, hogy nagyon kevés olyan idős ember van Magyarországon, aki azért dolgozott egész életében, azért építette fel a második világháború után Magyarországot, hogy egyszer csak kicseréljék Magyarország népességét és összekeverjenek bennünket valami mással. S egyre több olyan ember érkezik Európába, akik egyébként más civilizációból, más kultúrából jönnek – mondta Orbán Viktor.


Orbán Viktor nem kívánta minősíteni azt, ahogyan ezek az emberek a világról vélekednek, de javasolta, hogy mindezt ne itt, hanem a saját otthonukban gondolják.

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.