2018. augusztus 15., szerda
Mária

Belföld

Orbán: Bevándorlókontinenssé tennék Európát

Ha létrejön az európai egyesült államok, az azt jelentené, hogy nekünk egy bevándorlókontinensünk lesz, bevándorlóországgá tett Magyarországgal – jelentette ki hétfőn Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Tudományos Akadémián. A kormányfő szerint az „európai egyesült államok” létrehozására irányuló szándékokat lehet észrevenni például az olyan kísérletek mögött, mint a tagállami jogok visszaszorítása. Szerinte az Európai Bizottság a hamarosan megjelenő országjelentésével avatkozna be a magyar választási kampányba.

 

Orbán Viktor miniszterelnök
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

 

 

 

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Fideszes nyugdíjasok halálát kívánja Homonnay

  Fideszes nyugdíjasok halálát kívánja Homonnay

  Az ellenzéki tüntetések egyik főszervezője, Homonnay Gergely közösségi oldalán osztotta meg botrányos gondolatait szomszédasszonyáról, amiben a nő halálát kívánja, pusztán politikai beállítottsága miatt.

 • Kövér László részvéttáviratot küldött olasz kollégáinak

  Kövér László részvéttáviratot küldött olasz kollégáinak

  Kövér László, az Országgyűlés elnöke kondoleáló táviratot küldött az olasz szenátus elnökének, Maria Elisabetta Alberti Casellatinak, valamint a képviselőház elnökének, Roberto Ficónak a keddi genovai viadukttragédia miatt – közölte az Országgyűlés sajtófőnöke szerdán az MTI-vel.

 • Emelkedik a gázolaj ára

  Emelkedik a gázolaj ára

  A Mol Nyrt. emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken, a 95-ös benzin ára nem változik.