EUR: 323,38 Ft
CHF: 283,20 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Orbán: Ha elhibázzuk, bevándorlóország leszünk

Ha meg akarjuk Magyarországot védeni, és nem akarunk mi is bevándorlóországgá válni, akkor össze kell fognunk, és együtt kell ezt a küzdelmet megharcolnunk – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban. Hozzátette, vannak, akik arra vállalkoznak, hogy bevándorlóországgá tegyék Magyarországot, őket jelöltként már ki is választották, és Soros György pénze, civil szervezetei és a külföldi tulajdonban lévő, Magyarországon működő média nagy része mögöttük áll.

– Látom Soros György pénzét a háttérben, látom a mesterkedéseket, amelyekkel szemben az egyetlen orvosság a nyílt, egyenes, őszinte beszéd – vélekedett a kormányfő. Szerinte ha egyszer bejönnek a bevándorlók, nem lehet őket kitenni.


Orbán a lehetséges összellenzéki együttműködésről is beszélt. Elmondása szerint eddig meghaladta a politikai fantáziát, hogy például a Jobbik és a DK összefogjon, de eljött az ideje, hogy szembenézzünk ennek a realitásával. A kormányfő hozzátette: a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás, amelyen csak egy ellenzéki jelölt indult, parlamenti előválasztásként működött.

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomozást rendelt el az Altus Portfólió Kft. gyanús hitelezési gyakorlata ügyében a Fővárosi Főügyészség. Mint ismeretes: a Magyar Nemzeti Bank augusztusban 15 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferenc cégére, mert a kft.

  • Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Egymilliárd forintos beruházással épült robotizált tehénistállót adtak át csütörtökön Kocson; az Aranykocsi Zrt. létesítményében az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.