EUR: 317,86 Ft
CHF: 280,77 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Orbán: Ha elhibázzuk, bevándorlóország leszünk

Ha meg akarjuk Magyarországot védeni, és nem akarunk mi is bevándorlóországgá válni, akkor össze kell fognunk, és együtt kell ezt a küzdelmet megharcolnunk – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban. Hozzátette, vannak, akik arra vállalkoznak, hogy bevándorlóországgá tegyék Magyarországot, őket jelöltként már ki is választották, és Soros György pénze, civil szervezetei és a külföldi tulajdonban lévő, Magyarországon működő média nagy része mögöttük áll.

– Látom Soros György pénzét a háttérben, látom a mesterkedéseket, amelyekkel szemben az egyetlen orvosság a nyílt, egyenes, őszinte beszéd – vélekedett a kormányfő. Szerinte ha egyszer bejönnek a bevándorlók, nem lehet őket kitenni.


Orbán a lehetséges összellenzéki együttműködésről is beszélt. Elmondása szerint eddig meghaladta a politikai fantáziát, hogy például a Jobbik és a DK összefogjon, de eljött az ideje, hogy szembenézzünk ennek a realitásával. A kormányfő hozzátette: a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás, amelyen csak egy ellenzéki jelölt indult, parlamenti előválasztásként működött.

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Szánalmasan kevesen tüntettek

  Szánalmasan kevesen tüntettek

  Nagyobb volt a füstje, mint a lángja a szombatra meghirdetett ellenzéki demonstrációsorozatnak, amelynek az volt a célja, hogy leállítsák az országot.

 • Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Óriási volt az érdeklődés a Corvin mozi székei iránt, ugyanis péntek délelőtt 10 és 12 óra között hatalmas tömeg állt sorba, hogy az 1000 forintos régi moziszékekből legalább egyet hazavihessen.

 • A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A magyar emberek 60 százaléka szerint az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget – derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából.