2020. június 01., hétfő
Tünde

Belföld

Orbán Viktor is készül a húsvétra, csokitojásokat válogat – Fotók!

Orbán Viktor fontos elfoglaltsága közepette is kiveszi részét a húsvéti készülődésben. Legalábbis erre engednek következtetni a miniszterelnök közösségi oldalára feltöltött fotók.

A képeken jól látszik, amint hosszasan válogat a csokitojások és a csokoládényulak között. Végül egy piros csomagolású édességre esett a választása, hiszen a színes tojás beszerzése nem feltétlenül a férfi feladata, hacsak nem a locsolkodás során gyűjti be a finomságot.


Posted by Orbán Viktor on Montag, 19. März 2018


Posted by Orbán Viktor on Montag, 19. März 2018

Posted by Orbán Viktor on Montag, 19. März 2018

Posted by Orbán Viktor on Montag, 19. März 2018

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Fidesz: Az MSZP hiteltelen nemzeti ügyekben

    Fidesz: Az MSZP hiteltelen nemzeti ügyekben

    Az MSZP hiteltelen a nemzeti ügyekben, a Fidesz a nemzeti összetartozás ügyében senkit nem tekint hitelesnek, aki Gyurcsány Ferenccel összeáll – írta a nagyobbik kormánypárt frakcióigazgatója hétfői közleményében a szocialista Molnár Zsolt nyilatkozatára reagálva.

  • A veszélyhelyzet megszüntetéséről tárgyal az Országgyűlés a héten

    A veszélyhelyzet megszüntetéséről tárgyal az Országgyűlés a héten

    Háromnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés ezen a héten. A képviselők kedden ismét a kormány tagjait kérdezhetik, szerdán a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet megszüntetéséről kezdenek tárgyalni, míg csütörtökön a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából tartanak emlékülést.