2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Szekszárd

Óriási asztalitenisz-sikerek

Március 1. és 4. között remekeltek a Szekszárd Asztalitenisz Club versenyzői a felnőtt és U21-es országos asztalitenisz-bajnokságon. A hat számból a szekszárdiak ötöt nyertek meg, ami a bajnokságok történetében még sosem fordult elő.

– Kiváló szekszárdi eredmények születtek. Az U21-es mezőnyből Imre Leila emelkedett ki, kategóriájában három számot rendeztek és ő mind a hármat megnyerte, ami fantasztikus eredménynek számít. Közvetlenül az U21-es bajnokság után szervezték meg a felnőttbajnokságot, ahol szintén a szekszárdiak nyújtottak kiemelkedő teljesítményt.


Fotó: Nagy Nándor

Történelmi sikerként könyvelhetjük el ezt a rendezvényt, ugyanis az országos bajnokságok történetében először fordult elő, hogy a megrendezett hat versenyszámból ötöt ugyanazon sportegyesület játékosai nyerjenek meg – nyilatkozta Szily György, a Szekszárd Asztalitenisz Club edzője.

Történelmi sikert arattak a szekszárdiak. Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.