2018. augusztus 17., péntek
Jácint

Egyéb Szolnok

Őrizetben a rákóczifalvi kettős gyilkossággal vádolt férfi

Rákóczifalván két férfit találtak holtan múlt csütörtökön, a két szomszéd halálát idegenkezűség okozta – idézték fel a közleményben. Az apró részletekre is kiterjedő nyomozás eredményeként egy nap alatt azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves helyi férfit, akit őrizetbe vettek.

Közben egy másik kettős gyilkossággal gyanúsítható férfit is rendőrkézre került a megyében: Tiszaburán fogták el a a kenézlői feltételezett elkövetőt. Két asszonyt megölt egy férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kenézlőn két hete – közölte Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A gyanúsítottat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaburán elfogták és Miskolcra vitték. A borsodi nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény két hete történt, feltehetően az érintettek közötti szóváltás miatt. A férfi pénteken a vita hevében egy – a rendőrség által meg nem nevezett – eszközzel olyan erővel bántalmazhatta a két nőt, hogy mindkettő a helyszínen meghalt. A támadó ezután tiszaburai rokonaihoz menekült, ahol végül a rendőrök elfogták.


A rákóczifalvi kettős gyilkossággal gyanúsított 25 éves férfit rendőrök kísérték az előzetes letartóztatásáról döntő tárgyalásra
MTI Fotó: Mészáros János

Kapcsolódó Cikkek