EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Egyéb Szolnok

Őrizetben a rákóczifalvi kettős gyilkossággal vádolt férfi

Rákóczifalván két férfit találtak holtan múlt csütörtökön, a két szomszéd halálát idegenkezűség okozta – idézték fel a közleményben. Az apró részletekre is kiterjedő nyomozás eredményeként egy nap alatt azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves helyi férfit, akit őrizetbe vettek.

Közben egy másik kettős gyilkossággal gyanúsítható férfit is rendőrkézre került a megyében: Tiszaburán fogták el a a kenézlői feltételezett elkövetőt. Két asszonyt megölt egy férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kenézlőn két hete – közölte Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A gyanúsítottat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaburán elfogták és Miskolcra vitték. A borsodi nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény két hete történt, feltehetően az érintettek közötti szóváltás miatt. A férfi pénteken a vita hevében egy – a rendőrség által meg nem nevezett – eszközzel olyan erővel bántalmazhatta a két nőt, hogy mindkettő a helyszínen meghalt. A támadó ezután tiszaburai rokonaihoz menekült, ahol végül a rendőrök elfogták.


A rákóczifalvi kettős gyilkossággal gyanúsított 25 éves férfit rendőrök kísérték az előzetes letartóztatásáról döntő tárgyalásra
MTI Fotó: Mészáros János

Kapcsolódó Cikkek

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.