EUR: 316,49 Ft
CHF: 281,36 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Belföld

Örömhír! Gazdira talált a megkínzott kiskutya – Videó!

Egy részeg hajléktalan húzott maga után egy cipőfűzőre kötött kiskutyát Budapesten. Az állatvédők segítségével sikerült új otthonra találnia a négylábúnak.

Minden jó, ha jó a vége – így foglalható össze az a történet, amit a “Szurkolók az állatkínzás ellen” nevű Facebook-csoport osztott meg az oldalán.


– Este egy részeg hajléktalanról jött a bejelentés, hogy egy kis testű kutyát húz maga után, egy c ipőfűzővel megkötve. Mire kiérkeztünk a csöves az aluljáróban ahol épp volt ott ledobta magát, mellette a kiskutyával.
Se chip ,se papírok, se víz, se étel, csak a borszag áradt a kiskutyából is. Kisebb vitatkozások után meggyőztünk  a csövest és magunkhoz vettük a kutyust!Így már jó helyen tölti az éjszakát! Köszönjük a civileknek hogy nem mennek el ilyen esetek mellett sem, és a meccs miatti készenlétisek segítőkészségét! – írták szerda reggel az oldalukon.

Este egy részeg hajléktalanról jött a bejelentés, hogy egy kis testű kutyát húz maga után, egy cipőfűzővel megkötve….

Gepostet von Szurkolók az állatkínzás ellen am Dienstag, 27. März 2018

Csütörtök délután aztán újabb poszttal jelentkeztek az állatvédők. Ebből kiderül, hogy a négylábú sorsa hamar rendeződött és már egy gazdijelölt is van, aki magához venné. Minderről egy videót is megosztottak, amin látszik, hogy a kiskutya tényleg jól van.

Tegnapi mentett kutyánk köszöni jól van…és ha minden igaz van gazdi jelölt…😉❤🐶

Gepostet von Szurkolók az állatkínzás ellen am Mittwoch, 28. März 2018

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek