EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 16., szombat
Julianna, Lilla

Extra

Őrült tehénnek nevezte Kamilla Dianát

Újabb titkok derültek ki Kamilla és Diana hercegné viszályáról Nagy-Britannia legújabb botránykönyvének köszönhetően. Állítólag Kamilla őrült tehénnek nevezte a háta mögött a szívek királynőjét. 

Az évtized botránykönyvét többször próbálták már betiltani Angliában, egyelőre sikertelenül. A történet Károly herceg mindennapjairól szól, Diana halálának másnapjától dolgozza fel a leendő király életét, a címe A lázadó herceg. Miután 1995-ben hivatalosan is véget ért Károly herceg és Diana házassága, a szívek királynőjének emlegetett Diana úgy érezte, megkönnyebbülhet és egy interjúban kiteregetheti a szennyest Károlyról és szeretőjéről, Kamilláról, aki harmadik félként mindig is belerondított kapcsolatukba. Az angolok addig sem szívlelték Kamillát, az interjú után pedig az egyik leggyűlöltebb személy lett. A lázadó herceg írója, Tom Bower szerint Kamilla sosem értette a nép rajongását Diana iránt, állítólag tehénnek nevezte.


– Nem értem, mi ez a cirkusz. Nekem csak egy szeretőm volt, Diana pedig végigment az összes létező vízi mentőn. Régebben csak szürke egérnek hívtam, de rájöttem, inkább egy őrült tehén – mondta közeli barátjának.

Profimedia, Press Association

A trónörökös még egy szakértőt is felbérelt, hogy megpróbálja helyreállítani Kamilla hírnevét. A könyvben arról is írnak, hogy Károly egy időben heti rendszerességgel puhította édesanyját, a királynőt, engedélyezze, hogy Kamillával végre nyíltan felvállalhassák kapcsolatukat. II. Erzsébet azonban „gonosz asszonynak” nevezte Kamillát, aki önös érdekből nem engedte, hogy a problémák ellenére Károly és Diana rendezzék házasságukat és békében éljenek. Így jó néhány évet kellett várniuk, mire színre léphettek kapcsolatukkal.

Profimedia, UPPA News

 

Kapcsolódó Cikkek