2019. október 15., kedd
Teréz

Egyéb Ózd

Összetáncoltak negyedmilliót

Egy tavaly indult sorozat második felvonását rendezték meg  a közelmúltban a Digitális Erőműben. A jótékonysági bál bevételét, közel 250 ezer forintot ezúttal az Ózdi Néptánc Egyesület kapta.

Az Erőművi Erőtér nevet viselő baráti társaság helyi vállalkozókkal és politikusokkal kiegészülve elhatározta, hogy minden évben anyagilag támogat egy arra érdemes, Ózd jó hírnevét öregbítő kulturális csoportot. A Digitális Erőműben megtartott eseményre mintegy háromszázan érkeztek, akik a néptáncosok bemutatóját látva megnyugodhattak, hogy jó helyre kerül a támogatásra szánt pénzük. A csoport tagjai ízelítőt adtak tudásukból, felkészültségükből és hagyományőrzésből is. A jótékonysági est visszatérő vendége volt Csipa és a Kisamerika, akik ismét kiváló hangulatot teremtettek az épület nagycsarnokában.


Fotó: Lokál
Csipa és a Kisamerika adta a talpalávalót

Tóth Zsolt elnök a Facebookon tette közzé köszönetét. „Az Ózdi Néptánc Egyesület nevében köszönöm a támogatást Riz Gábor, Eke István, Dancsok Tamás, Bojtos Zoltán uraknak, és mindenkinek, aki részt vett a jótékonysági esten. Magam nevében pedig köszönöm a táncosoknak a jókedvű, színvonalas fellépést az első lépéstől az utolsóig.”

Fotó: Lokál
Az ózdi néptáncosok fellépő ruhára és utazásra költik a támogatást

Fotó: Lokál
Balra a főtámogatók, jobbra a támogatottak

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.