EUR: 320,38 Ft
CHF: 283,20 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb Ózd

Összetáncoltak negyedmilliót

Egy tavaly indult sorozat második felvonását rendezték meg  a közelmúltban a Digitális Erőműben. A jótékonysági bál bevételét, közel 250 ezer forintot ezúttal az Ózdi Néptánc Egyesület kapta.

Az Erőművi Erőtér nevet viselő baráti társaság helyi vállalkozókkal és politikusokkal kiegészülve elhatározta, hogy minden évben anyagilag támogat egy arra érdemes, Ózd jó hírnevét öregbítő kulturális csoportot. A Digitális Erőműben megtartott eseményre mintegy háromszázan érkeztek, akik a néptáncosok bemutatóját látva megnyugodhattak, hogy jó helyre kerül a támogatásra szánt pénzük. A csoport tagjai ízelítőt adtak tudásukból, felkészültségükből és hagyományőrzésből is. A jótékonysági est visszatérő vendége volt Csipa és a Kisamerika, akik ismét kiváló hangulatot teremtettek az épület nagycsarnokában.


Fotó: Lokál
Csipa és a Kisamerika adta a talpalávalót

Tóth Zsolt elnök a Facebookon tette közzé köszönetét. „Az Ózdi Néptánc Egyesület nevében köszönöm a támogatást Riz Gábor, Eke István, Dancsok Tamás, Bojtos Zoltán uraknak, és mindenkinek, aki részt vett a jótékonysági esten. Magam nevében pedig köszönöm a táncosoknak a jókedvű, színvonalas fellépést az első lépéstől az utolsóig.”

Fotó: Lokál
Az ózdi néptáncosok fellépő ruhára és utazásra költik a támogatást

Fotó: Lokál
Balra a főtámogatók, jobbra a támogatottak

Kapcsolódó Cikkek