2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Ózd

Összetáncoltak negyedmilliót

Egy tavaly indult sorozat második felvonását rendezték meg  a közelmúltban a Digitális Erőműben. A jótékonysági bál bevételét, közel 250 ezer forintot ezúttal az Ózdi Néptánc Egyesület kapta.

Az Erőművi Erőtér nevet viselő baráti társaság helyi vállalkozókkal és politikusokkal kiegészülve elhatározta, hogy minden évben anyagilag támogat egy arra érdemes, Ózd jó hírnevét öregbítő kulturális csoportot. A Digitális Erőműben megtartott eseményre mintegy háromszázan érkeztek, akik a néptáncosok bemutatóját látva megnyugodhattak, hogy jó helyre kerül a támogatásra szánt pénzük. A csoport tagjai ízelítőt adtak tudásukból, felkészültségükből és hagyományőrzésből is. A jótékonysági est visszatérő vendége volt Csipa és a Kisamerika, akik ismét kiváló hangulatot teremtettek az épület nagycsarnokában.


Fotó: Lokál
Csipa és a Kisamerika adta a talpalávalót

Tóth Zsolt elnök a Facebookon tette közzé köszönetét. „Az Ózdi Néptánc Egyesület nevében köszönöm a támogatást Riz Gábor, Eke István, Dancsok Tamás, Bojtos Zoltán uraknak, és mindenkinek, aki részt vett a jótékonysági esten. Magam nevében pedig köszönöm a táncosoknak a jókedvű, színvonalas fellépést az első lépéstől az utolsóig.”

Fotó: Lokál
Az ózdi néptáncosok fellépő ruhára és utazásra költik a támogatást

Fotó: Lokál
Balra a főtámogatók, jobbra a támogatottak

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.