EUR: 317,27 Ft
CHF: 279,84 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Összmagyar gazdasági fórum a Várkert Bazárban

Hétfőn kezdődött a kétnapos II. Kárpát-medencei Gazdasági Kiállítás és Konferencia, amelyet a Magyar Nemzeti Kereskedőház szervezett a Várkert Bazárban. Ez a mostani a valaha volt legnagyobb gazdasági esemény, amely az egész Kárpát-medencét felöleli.

– A konferenciára idén 400 kiállító és 1500 résztvevő fogadta el a meghívásunkat – mondta az esemény megnyitóján Oláh Zsanett, a Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója.

Magyar Levente külgazdasági és külügyminiszter-helyettes egyebek mellett arról szólt, hogy az elmúlt kétszer négy év alatt nemcsak országuk lett a magyaroknak, hanem nemzetük is.

– A nemzetpolitikában végbement változások elemi jelentőségűek. Sikerült összevarrnunk az elszakadt szálakat. Ilyen például a kedvezményes honosítás – fogalmazott Magyar Levente. A kétnapos konferencián több határon túli magyar vezető is részt vett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

 • Náci karlendítéssel pózolt Sneider neje

  Náci karlendítéssel pózolt Sneider neje

  Náci karlendítéssel köszöntötte a násznépet Sneider Tamás újdonsült, ügyvéd felesége, amikor 2016 nyarán a Jobbikot addig kiszolgáló jogász hozzáment “a néppártosodás ökléhez”, vagyis a Roy becenevű egykori szkinhedvezérhez, akinek a lagzin is ez a becenév állt az ültetőkártyáján.