EUR: 317,37 Ft
CHF: 279,51 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Miskolc

Ötezredik látogató a Seuso-kiállításon

Múlt vasárnap kora délután köszöntötték a miskolci Seuso-kiállítás ötezredik látogatóját. A szerencsés látogató Bodogán János volt, akinek Szolyák Péter, a Herman Ottó Múzeum általános igazgatóhelyettes nyújtotta át a múzeum és Miskolc város ajándékait.

Bodogán János elmondta: nagy meglepetésként érte, hogy éppen ő (és családja) lett(ek) az ötezredik látogató. Kazincbarcikáról érkeztek, és bár az előzetes regisztrációról lekéstek, úgy gondolták, mindenképpen megnézik a Seuso-kincset. Csaknem három órát kellett várniuk, de a meglepetés, az ajándékok és persze a fantasztikus ezüsttárgyak kiállítása mindenképpen kompenzálta ezt. És hogy miért jöttek el? Nagyon jó volt a kiállítás hírverése, a reklámkampány, az óriásplakátok, és úgy gondolták, ezt nem szabad kihagyni. Most már örömmel teheti hozzá: igazuk lett.


Szolyák Péter igazgatóhelyettes nyújtja át az ötezredik látogató ajándékát – fotó: Baranczó Benedek

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.