2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Dunaújváros

Pannónia sztárjai Pannónia szívében lépnek színpadra

A PASO, azaz a Pannonia Allstars Ska Orchestra látogat a hónap utolsó napján Dunaújvárosba. A lendületes színpadi jelenlétről és jó hangulatú koncertekről ismert zenekar a Trafó Klubban lép fel. 

Nem ismeretlen a PASO neve a dunaújvárosi közönség számára: több alkalommal léptek fel a dunaújvárosi klubokban, sőt a Diákköztársasági Napok, azaz a DUDIK Fesztivál színpadán is láthatták már a magyar ska zene egyik legmeghatározóbb zenekarát. Az idén tizenötödik születésnapját ünneplő banda a magyar fesztiválok (Sziget, VOLT, Hegyalja, EFOTT) mellett külföldön is fellépett már. Az együttes Dunaújvárosban is több koncertet adott, sőt a zenekar trombitását, Koós Hutás Áront a Bartók Kamaraszínház két előadásában (Kabaré, Chicago) is láthatták a nézők.


A PASO zenekar koncertjei minden alkalommal lüktetnek a pozitív energiától (fotó: PASO sajtó)

A teljes létszámában egy focicsapatot kitevő, tizenegy fős zenekar dalaiban a ska hangzás a legjellemzőbb, de a dancehall és a jazz jegyei is fellelhetők felvételeikben. A dunaújvárosi közönség pedig leginkább a Lakótelep című dalukat szokta magáénak érezni, de a március 31-i, Trafó klubbeli koncertjükön minden bizonnyal a Tenkes kapitánya-adaptáció vagy a Trónok harca főcímdalának ska-átirata is felcsendül majd.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.