EUR: 322,89 Ft
CHF: 284,70 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Egyéb Dunaújváros

Pannónia sztárjai Pannónia szívében lépnek színpadra

A PASO, azaz a Pannonia Allstars Ska Orchestra látogat a hónap utolsó napján Dunaújvárosba. A lendületes színpadi jelenlétről és jó hangulatú koncertekről ismert zenekar a Trafó Klubban lép fel. 

Nem ismeretlen a PASO neve a dunaújvárosi közönség számára: több alkalommal léptek fel a dunaújvárosi klubokban, sőt a Diákköztársasági Napok, azaz a DUDIK Fesztivál színpadán is láthatták már a magyar ska zene egyik legmeghatározóbb zenekarát. Az idén tizenötödik születésnapját ünneplő banda a magyar fesztiválok (Sziget, VOLT, Hegyalja, EFOTT) mellett külföldön is fellépett már. Az együttes Dunaújvárosban is több koncertet adott, sőt a zenekar trombitását, Koós Hutás Áront a Bartók Kamaraszínház két előadásában (Kabaré, Chicago) is láthatták a nézők.


A PASO zenekar koncertjei minden alkalommal lüktetnek a pozitív energiától (fotó: PASO sajtó)

A teljes létszámában egy focicsapatot kitevő, tizenegy fős zenekar dalaiban a ska hangzás a legjellemzőbb, de a dancehall és a jazz jegyei is fellelhetők felvételeikben. A dunaújvárosi közönség pedig leginkább a Lakótelep című dalukat szokta magáénak érezni, de a március 31-i, Trafó klubbeli koncertjükön minden bizonnyal a Tenkes kapitánya-adaptáció vagy a Trónok harca főcímdalának ska-átirata is felcsendül majd.

Kapcsolódó Cikkek

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.

 • Négy napig szólt a jazz

  Négy napig szólt a jazz

  Remek zenék, pompás borok a Nagyerdőben, a Békás-tó környékén. Egyszerre gasztronómia, kulturális parádé és  hagyományosan jó kis közösségi találkahely volt a múlt hét csütörtöktől vasárnapig tartó program.