EUR: 319,55 Ft
CHF: 282,27 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb Szeged

Pár óra alatt összejött a Fidesznek a kellő számú aláírás Szegeden

Alig négy óra alatt szedett össze elképesztő mennyiségű aláírást a Fidesz Szegeden, és már be is vitték az aláírt, hivatalos ajánlóíveket a választási irodába.

– Azt éreztem, hogy a korábbiaknál jelentősebb támogatás övezi most a Fideszt Szegeden, talán a radikális megújulás miatt, de hogy ilyen gyorsan, szinte percek alatt tudjuk összeszedni a szükséges mennyiségű ajánlót, az meglepett – mondta érdeklődésünkre B. Nagy László, aki immár hivatalosan is a Fidesz egyik országgyűlési képviselőjelöltje. –Számíthatnak ránk a szegediek! Mi azt vállaltuk, és ebben támogat bennünket a kormány, hogy Szeged olyan régióközponttá váljon a következő években, amit az erős gazdaság, az új munkahelyek és a biztos alapokon nyugvó gazdaság jellemez, ahol minden szegedinek lehetősége van a tisztes gyarapodásra és a kiszámítható, nyugodt, sikeres életre.


Bartók Csaba, a FIDESZ-KDNP képviselőjelöltje vitte be az íveket a Választási Irodába

Bartók Csaba, a párt másik szegedi képviselőjelöltje azt mondta lapunknak, bár nagyon örül, hogy ilyen gyorsan sikerült összegyűjteni a kellő számú aláírást, továbbra is standolni fognak, kint maradnak az utcákon, mert kíváncsiak a szegediek véleményére.

– Köszönettel tartozunk a szegedieknek, hogy nevükkel és aláírásukkal is támogattak engem és rajtam keresztül a Fideszt. Ha rajtam múlik, a szegediek is a győztes csapathoz fognak tartozni hamarosan, és megígérhetem, hogy megvédjük az itt élőket: Szegedből nem lesz „migránsváros”, Szegeden nem lesz „no-go zóna” – mondta Bartók. – A Fidesz a garancia arra, hogy Szeged biztonságos város marad, ahol szabadon élhetünk a saját hagyományaink, örökségünk, kultúránk és vallásunk szabályai szerint. Ezért ha rajtunk múlik, a határvédő kerítés állni fog továbbra is – közölte.


Kapcsolódó Cikkek