2019. március 26., kedd
Emánuel

Belföld

Párttársai péniszét akarta vizsgálni Vona

Újabb „szaftos” történet látott napvilágot a Jobbik egyik volt képviselőjének jóvoltából. Rubi Gergely egykori radikális képviselő arról mesélt az Echo Tv Napi aktuális című műsorában, hogy a párton belül napi szinten ment a zsidózás és a cigányozás, de egy közös pisilés alkalmával Vona Gábor szívesen megvizsgálta volna párttársai péniszét, hogy lássa, melyikük van körülmetélve.

Ha a Jobbik jelenlegi irányvonalát folytatja, akkor nincs jövője – jelentette ki Rubi Gergely, a Jobbik volt országgyűlési képviselője az Echo Tv Napi aktuális című műsorában.


– 2006-ban kerültem a Jobbikhoz, aminek az őszödi beszéd volt az oka. Nyolc évig dolgoztunk azért, hogy a radikális ideológiát továbbvigyük, és egyszer csak gondolt egyet Vona Gábor pártelnök, és ahelyett, hogy egy új pártot alakított volna, elindított egy néppártosodási folyamatot. Akinek ez nem tetszett, ami körülbelül a tagság kétharmadát jelenti, azt pár év alatt szépen kirugdosták különböző mondvacsinált indokokkal – állította Rubi.

Elmondása szerint az, hogy a Jobbik kész együttműködni az ellenzékkel és különböző balliberális szervezetekkel, a legalja.


– Megy a szóbeszéd, hogy együtt fognak működni, és ki is nézem belőlük, hogy valamilyen formában akár még a balliberálisokkal is kooperáljanak. Az az egymillió ember, aki a Jobbikra szavazott, azért tette, mert nemzeti radikális vonalat képviseltek, de ez most megszűnt. Azoknak az embereknek a felét elbukták. Vissza lehetne szerezni őket, aminek az egyetlen akadálya, hogy Vona Gábor a párt elnöke, aki gyakorlatilag kisebbségben van a véleményével. Én azt javasolnám, hogy ha Vona nem akar több kárt okozni a pártnak, akkor mondjon le – fogalmazott Rubi, hozzátéve, hogy régebben mindennapos dolog volt a pártban a zsidózás és a cigányozás.

– Ez a cukisodás meg néppártosodás a cukormázas felszín. Korábban keményebben megmondták a véleményüket az elnökség tagjai. A zsidózás meg a cigányozás napi szinten ment, lehet, hogy még most is megy. Például egy mezőkövesdi frakcióülésen épp egy zsidózásról volt szó, és Vona azt mondta, hogy nagyon szívesen bemegy a férfivécébe, és egy közös pisilés alkalmával megnézi, melyik képviselőtársa van körülmetélve – emlékezett vissza.

Rubi Gergely azt is kiemelte, hogy nem akarnak új mozgalmat indítani, vissza akarják szerezni a pártjukat az „elliberálisodott” Vona Gábortól.

 

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek