EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Belföld

Párttársai péniszét akarta vizsgálni Vona

Újabb „szaftos” történet látott napvilágot a Jobbik egyik volt képviselőjének jóvoltából. Rubi Gergely egykori radikális képviselő arról mesélt az Echo Tv Napi aktuális című műsorában, hogy a párton belül napi szinten ment a zsidózás és a cigányozás, de egy közös pisilés alkalmával Vona Gábor szívesen megvizsgálta volna párttársai péniszét, hogy lássa, melyikük van körülmetélve.

Ha a Jobbik jelenlegi irányvonalát folytatja, akkor nincs jövője – jelentette ki Rubi Gergely, a Jobbik volt országgyűlési képviselője az Echo Tv Napi aktuális című műsorában.


– 2006-ban kerültem a Jobbikhoz, aminek az őszödi beszéd volt az oka. Nyolc évig dolgoztunk azért, hogy a radikális ideológiát továbbvigyük, és egyszer csak gondolt egyet Vona Gábor pártelnök, és ahelyett, hogy egy új pártot alakított volna, elindított egy néppártosodási folyamatot. Akinek ez nem tetszett, ami körülbelül a tagság kétharmadát jelenti, azt pár év alatt szépen kirugdosták különböző mondvacsinált indokokkal – állította Rubi.

Elmondása szerint az, hogy a Jobbik kész együttműködni az ellenzékkel és különböző balliberális szervezetekkel, a legalja.


– Megy a szóbeszéd, hogy együtt fognak működni, és ki is nézem belőlük, hogy valamilyen formában akár még a balliberálisokkal is kooperáljanak. Az az egymillió ember, aki a Jobbikra szavazott, azért tette, mert nemzeti radikális vonalat képviseltek, de ez most megszűnt. Azoknak az embereknek a felét elbukták. Vissza lehetne szerezni őket, aminek az egyetlen akadálya, hogy Vona Gábor a párt elnöke, aki gyakorlatilag kisebbségben van a véleményével. Én azt javasolnám, hogy ha Vona nem akar több kárt okozni a pártnak, akkor mondjon le – fogalmazott Rubi, hozzátéve, hogy régebben mindennapos dolog volt a pártban a zsidózás és a cigányozás.

– Ez a cukisodás meg néppártosodás a cukormázas felszín. Korábban keményebben megmondták a véleményüket az elnökség tagjai. A zsidózás meg a cigányozás napi szinten ment, lehet, hogy még most is megy. Például egy mezőkövesdi frakcióülésen épp egy zsidózásról volt szó, és Vona azt mondta, hogy nagyon szívesen bemegy a férfivécébe, és egy közös pisilés alkalmával megnézi, melyik képviselőtársa van körülmetélve – emlékezett vissza.

Rubi Gergely azt is kiemelte, hogy nem akarnak új mozgalmat indítani, vissza akarják szerezni a pártjukat az „elliberálisodott” Vona Gábortól.

 

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebb a gyermekeknek szóló tévéreklám

  Egyre kevesebb a gyermekeknek szóló tévéreklám

  Egyre kevesebb a gyermekeknek szóló tévéreklám a médiatanács által elfogadott tanulmány szerint – közölte Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóság az MTI-vel pénteken.

 • Rippl-Rónai egyik portréja kelt el a legmagasabb áron

  Rippl-Rónai egyik portréja kelt el a legmagasabb áron

  Rippl-Rónai József Kékruhás lány virágos kalapban című festménye 75,6 millió forintért kelt el a BÁV kétnapos őszi aukcióján, amelyen a festmények mellett műtárgyakat és ékszereket kínáltak az érdeklődőknek.

 • Tarlós: Körülbelül ezermilliárdot jelent a fővárosnak a kormányfővel megkötött megállapodás

  Tarlós: Körülbelül ezermilliárdot jelent a fővárosnak a kormányfővel megkötött megállapodás

  Körülbelül ezermilliárd forintot jelent Budapestnek az Orbán Viktor miniszterelnökkel szombaton aláírt – a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló – megállapodás, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának (FKT) létrehozása is – mondta Tarlós István főpolgármester a testület megalakulását követő budapesti sajtótájékoztatón.

 • Kiváló a magyar hal minősége

  Kiváló a magyar hal minősége

  Kiváló a Magyarországon termelt, kifogható és elfogyasztható halak minősége a sajtóban sugalmazott álláspontoktól eltérően – közölte Szűcs Lajos, a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) elnöke pénteken az MTI-vel.