EUR: 354,49 Ft
CHF: 335,96 Ft
2020. április 09., csütörtök
Erhard

Egyéb

Pásztor Anna: Mindhárom apámat szeretem

Pásztor Anna korábban DNS-tesztet csináltatott, hogy megtudja, ki az igazi édesapja. Nem csalódott, amikor kiderült, hogy nem a híres rendező, Bereményi Géza az. Az énekesnő a Lokálnak elárulta, örül annak, hogy „három édesapja” van, mert nagyon szereti őket, és idővel a gyerekeinek is elmondja, hogy ki a vér szerinti nagyapjuk.

Fotó: Lokál

– Nem egyszerű a szüleim sztorija, Pásztor a nevelőapám, aki a nevére vett, és van két lehetséges apám: Bereményi (Bereményi Géza író, filmrendező – a szerk.), akivel felnőttem, minden hétvégén és minden nyáron együtt voltam, és van a másik apám, Attila, lent Ópusztaszeren. Anyukám két kapcsolatának a „keresztmetszetében”, annak a mezsgyéjén születtem. Amikor megfogant a kisfiam, azt mondtam, hogy ezt azonnal tisztázom, az unokáimnak se legyen kétségük, hogy ki volt az apám – mondta az Anna and the Barbies énekesnője korábban a Lakástalkshow című műsorban. Annát egyébként egyáltalán nem rázta meg az eredmény. Mint azt a Lokálnak elmondta, nem várt csodát a teszttől, egyszerűen úgy érezte, tudnia kell az igazságot, hogy a gyerekei is tudhassák.


– Ezt a témát nem nagyon szoktam feszegetni a családban. Én már tudom, és idővel, ha elég nagyok lesznek, a gyerekek is tudni fogják. Benji 4,5 éves, Zoé pedig kettő. Azt gondolom, hogy a családnak, a szeretetnek semmi köze a teszthez. Ez csak egy papír. Éppen olyan, mint a házasság, az sem a papírtól, hanem az összetartozástól lesz kikezdhetetlen kapcsolat két ember között. Én sem vagyok házas, mégis huszonnyolc éve szeretem a kedvesemet – magyarázta Anna a Lokálnak. – Nekem három apám van, mindegyiket ugyanúgy szeretem. Ennek ellenére jó tudni, hogy kihez köt vérségi kapcsolat. Az összetartozás pedig lelkileg is gazdaggá tett.

Az énekesnő azt is elárulta, noha nem tulajdonít túl nagy jelentőséget a papírnak, jó tudni, hogy a gyerekeinek ki a vér szerinti nagyapjuk. – Nincs túl nagy jelentősége, mégis megnyugtató érzés. A kicsik egyébként mindhármukkal remekül kijönnek, ismerik és szeretik egymást. Örülök, hogy ilyen különleges családban nőnek fel, mint amilyen a miénk – jelentette ki az énekesnő. Anna egyébként egyfajta megkönnyebbülést is érzett, hogy Attila az édesapja, nem pedig Bereményi Géza, mert így kiléphet az árnyékából. Az eredményt az édesanyjának is megmutatta, aki megköszönte, addig ugyanis ő sem tudta az igazságot.


 

Pásztor Anna

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Miskolc összefogott

    Miskolc összefogott

    „Miskolc valóban összefog! – adta hírül örömmel dr. Alakszai Zoltán önkormányzati képviselő, milyen sokan csatlakoztak a „Koronavírus – Segítsünk egymásnak!

  • Alkalmazkodtak az új életmódhoz

    Alkalmazkodtak az új életmódhoz

    Nem csak a diákok, a tanárok élete is átalakult. Otthonról oktatnak, sőt, mint kiderült, még többet is vállalnak a kötelezettségüknél. Jó példa a társadalmi szerepvállalásra a gyáli Molnár házaspáré.