2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb

Pásztor Anna: Mindhárom apámat szeretem

Pásztor Anna korábban DNS-tesztet csináltatott, hogy megtudja, ki az igazi édesapja. Nem csalódott, amikor kiderült, hogy nem a híres rendező, Bereményi Géza az. Az énekesnő a Lokálnak elárulta, örül annak, hogy „három édesapja” van, mert nagyon szereti őket, és idővel a gyerekeinek is elmondja, hogy ki a vér szerinti nagyapjuk.

Fotó: Lokál

– Nem egyszerű a szüleim sztorija, Pásztor a nevelőapám, aki a nevére vett, és van két lehetséges apám: Bereményi (Bereményi Géza író, filmrendező – a szerk.), akivel felnőttem, minden hétvégén és minden nyáron együtt voltam, és van a másik apám, Attila, lent Ópusztaszeren. Anyukám két kapcsolatának a „keresztmetszetében”, annak a mezsgyéjén születtem. Amikor megfogant a kisfiam, azt mondtam, hogy ezt azonnal tisztázom, az unokáimnak se legyen kétségük, hogy ki volt az apám – mondta az Anna and the Barbies énekesnője korábban a Lakástalkshow című műsorban. Annát egyébként egyáltalán nem rázta meg az eredmény. Mint azt a Lokálnak elmondta, nem várt csodát a teszttől, egyszerűen úgy érezte, tudnia kell az igazságot, hogy a gyerekei is tudhassák.


– Ezt a témát nem nagyon szoktam feszegetni a családban. Én már tudom, és idővel, ha elég nagyok lesznek, a gyerekek is tudni fogják. Benji 4,5 éves, Zoé pedig kettő. Azt gondolom, hogy a családnak, a szeretetnek semmi köze a teszthez. Ez csak egy papír. Éppen olyan, mint a házasság, az sem a papírtól, hanem az összetartozástól lesz kikezdhetetlen kapcsolat két ember között. Én sem vagyok házas, mégis huszonnyolc éve szeretem a kedvesemet – magyarázta Anna a Lokálnak. – Nekem három apám van, mindegyiket ugyanúgy szeretem. Ennek ellenére jó tudni, hogy kihez köt vérségi kapcsolat. Az összetartozás pedig lelkileg is gazdaggá tett.

Az énekesnő azt is elárulta, noha nem tulajdonít túl nagy jelentőséget a papírnak, jó tudni, hogy a gyerekeinek ki a vér szerinti nagyapjuk. – Nincs túl nagy jelentősége, mégis megnyugtató érzés. A kicsik egyébként mindhármukkal remekül kijönnek, ismerik és szeretik egymást. Örülök, hogy ilyen különleges családban nőnek fel, mint amilyen a miénk – jelentette ki az énekesnő. Anna egyébként egyfajta megkönnyebbülést is érzett, hogy Attila az édesapja, nem pedig Bereményi Géza, mert így kiléphet az árnyékából. Az eredményt az édesanyjának is megmutatta, aki megköszönte, addig ugyanis ő sem tudta az igazságot.


 

Pásztor Anna

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.