2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Perverz migránsok kínozták a szellemi fogyatékost

Szörnyű kínokat kellett kiállnia annak a férfinak, aki egy padon üldögélve pihent Stockholm külvárosában.

Az arra járkáló három bevándorló szó nélkül fegyvert fogott rá és arra kényszerítették, hogy velük menjen. Amikor egy elhagyatott részhez értek, ráparancsoltak, hogy vegye le a ruháját és ússzon át egy jéghideg folyó túlsó partjára – írja a Ripost.


„Te vagy Allah, lássuk, mit tehetünk veled!” – viccelődött vele az egyikük. Egy idei nem is engedték őt ki a jeges vízből. Később különböző botokkal fejbe verték, ütlegelték és egyik verés végén egy botot felnyomtak a végbelébe.

A lap beszámolójából kiderül, hogy miután otthagyták, az idős férfi eljutott egy közeli étteremig, ahonnan kihívták a rendőröket. A szörnyűségekről a migránsok videót is készítettek, így egyértelmű bizonyíték is volt ellenük, azonban bármilyen döbbenetes, tettükért elképesztően alacsony büntetést rótt ki rájuk a bíróság.


A tárgyalás során azonban megdöbbentően alacsony büntetést kaptak. A két 19 éves tettest csupán 1 év és 4 hónap illetve 1 év és 7 hónap börtönbüntetésre ítélték.16 éves társukat fiatalkorúaknak fenntartott javítóintézetbe küldték – ismerteti a Ripost.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek