2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Péter Szabó Szilvi: Még nem tervezünk esküvőt

Péter Szabó Szilvi 15 hónapos kislánya mellett beindította szólókarrierjét, és megjelent első önálló albuma Ébredő címmel. Szilvi a Lokálnak nagy örömmel mesélt a kis Emmáról és arról, hogy egyedül is szeretné továbbvinni a NOX-os életérzést.

Péter Szabó Szilvi édesanyaként és énekesnőként is helytáll a mindennapokban. A NOX egykori énekesnője februárban adta ki első önálló albumát. – Amikor egy évvel ezelőtt leültünk a szerzőkkel, azt mondtam nekik, írjunk meg a legújabb NOX-albumot csak 2018-as frissességgel. Ez az életem 16 éve, ez áll hozzám a legközelebb, és a közönség is szereti és nagyon várja. Gyakorlatilag régen is a NOX-ot mindenki velem azonosította: Péter Szabó Szilvi jelenleg egyenlő a NOX folytatásával. Gyönyörű és nagyon látványos koncerttel indulunk turnéra. A csapat a táncosokon és Tamáson kívül szinte ugyanaz, mint anno volt, sőt a népzenészünkkel kiegészülve újra hét tagú zenekara áll majd mögöttem a színpadon– mondta Szilvi. A 2016-os Nagy Duett győztese a mai napig beszél egykori társával:


– Sajnos ritkán, de tartjuk a kapcsolatot Tamással, jóban vagyunk. Sosem vesztünk össze. Az ő döntése volt, hogy kiszállt a zenekarból, még azelőtt hogy én külföldre mentem – tette hozzá az énekesnő, aki úgy érzi, sikerült összeegyeztetni a karriert az anyasággal.

– Szerintem maximálisan megoldom ezt a helyzetet. A koncertekre egyenlőre természetesen nem viszem magammal a kislányom, a nagymamák vigyáznak rá, akiket imád. Emma nagyon muzikális, imádja a zenét, minden mesét csak akkor szeret, ha van benne zene, amire azonnal elkezd táncolni – áradozott az anyuka, aki sokkal lazább édesanya lett, mint korábban gondolta volna.


– A kislányom születése előtt azt hittem, sokkal görcsösebb anyuka leszek, de azt kell mondanom, hogy tévedtem. Az elején még talán kicsit bennem volt, de ahogy telt az idő, úgy lazultam. A napirendje nagyon fontos, de hagyom, hogy saját maga megtapasztalja a világot. Persze ha látom, hogy baj lehet, közbeavatkozok. Velem is néha előfordul, hogy kicsit elfogy a türelmem, de szerintem ezzel mindenki így van – nevetett Szilvi, aki egyelőre nem viszi bölcsibe a kis Emmát.

– Még nagyon kicsi hozzá szerintem, de később nem tartom kizártnak. Ha menni fog bölcsibe, az biztosan nem azért lesz, hogy nekem több időm legyen. Ha azt fogom látni rajta, hogy megnő az igénye a társaságra, unatkozik itthon akkor beíratom. Nagyon könnyen barátkozik, és imád emberek között lenni. Már most látszik, hogy nagyon jó humora van, rengeteget huncutkodik – mesélte a büszke anyuka. Szilvi és párja még kislányuk érkezése előtt eljegyezték egymást, de az esküvőt még nem tervezik.

– Egyelőre nem tervezünk esküvőt, nem is nagyon beszélgetünk róla. Most, hogy végre Emma itt van, mellette mindketten a közönségemre és a zenére koncentrálunk. Így teljes az életünk. – tette hozzá Szilvi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.