EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Sopron

Péterfy Bori Sopronban

A 10. születésnapját ünneplő Péterfy Bori & Love Band Sopronban lép fel március 2-án. Boriék terve a leghűségesebb városban is a jubileumi ünneplés és az új album, a Bori X bemutatása a soproni közönségnek.

A zenekar rengeteg animációs videót készített, így minden dalhoz van szöveges videó, illetve a Lakatlan szigethez rendes videóklipet is forgattak, ami novemberben jelent meg. Az újdonságok mellett természetesen a jól megszokott slágerek is megszólalnak a Hangár Music Gardenben.
Egyébként miközben telt házas állomásokkal zajlik a lemezbemutató turné szerte az országban, a formációnak arra is volt energiája, hogy a már tőle megszokott módon, a Bori X albumból is kiadjon egy felturbózott változatot. Így a slágerekkel tömött Bori X-élmény a csillogó és dögös dalokból álló darkdiszkó lemez, valamint a BIG FISH fejlesztőcsapattal létrehozott telefonos applikáció mellett egy kiterjesztett változattal is gazdagodott. Ez az eredeti albumot egészíti ki és fordítja a feje tetejére. A most megjelent, 24 dalos extra verzió felrúgja az eredeti dalsorrendet, amit különleges remixekkel, a Farkas című dal Black Bartók általi feldolgozásával és eddig nem hallott instrumentálokkal toldott meg a zenekar.


Péterfy Bori & Love Band
Jubileumi lemezbemutató koncert
március 2., Hangár Music Garden

Fotó: MMM

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.