EUR: 312,97 Ft
CHF: 275,82 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Egyéb Sopron

Péterfy Bori Sopronban

A 10. születésnapját ünneplő Péterfy Bori & Love Band Sopronban lép fel március 2-án. Boriék terve a leghűségesebb városban is a jubileumi ünneplés és az új album, a Bori X bemutatása a soproni közönségnek.

A zenekar rengeteg animációs videót készített, így minden dalhoz van szöveges videó, illetve a Lakatlan szigethez rendes videóklipet is forgattak, ami novemberben jelent meg. Az újdonságok mellett természetesen a jól megszokott slágerek is megszólalnak a Hangár Music Gardenben.
Egyébként miközben telt házas állomásokkal zajlik a lemezbemutató turné szerte az országban, a formációnak arra is volt energiája, hogy a már tőle megszokott módon, a Bori X albumból is kiadjon egy felturbózott változatot. Így a slágerekkel tömött Bori X-élmény a csillogó és dögös dalokból álló darkdiszkó lemez, valamint a BIG FISH fejlesztőcsapattal létrehozott telefonos applikáció mellett egy kiterjesztett változattal is gazdagodott. Ez az eredeti albumot egészíti ki és fordítja a feje tetejére. A most megjelent, 24 dalos extra verzió felrúgja az eredeti dalsorrendet, amit különleges remixekkel, a Farkas című dal Black Bartók általi feldolgozásával és eddig nem hallott instrumentálokkal toldott meg a zenekar.


Péterfy Bori & Love Band
Jubileumi lemezbemutató koncert
március 2., Hangár Music Garden

Fotó: MMM

Kapcsolódó Cikkek